koji je po vama bolji, (trenutno imam xperiu).
pretpostavljam da je glavno pitanje koliko mi zapravo treba GPS...
sto vi kazete?
koji je po vama bolji, (trenutno imam xperiu).
pretpostavljam da je glavno pitanje koliko mi zapravo treba GPS...
sto vi kazete?
ti sa experie ides na te telefone?nije mi bas jasno ali eto.....imao sam 6210.....dobar telefon,imao sam i e71-dakle malo napredniji od e63.....e to je pila od telefona....
e63 je samo siromasnija verzija.....
nije ni 6210 los da se razumijemo-bolji je od vecine drugih......
moj glas izmedju ova dva ide za 6210 navi
ili dodaj jos parsto kn i uzmi e71......
ali xperia je bomba.....ili si naviknuo na symbian?nije mi jasan prelazak s konja na magarca
vec duugo koristim i wm i symbian, stvar je ukusa koji je OS bolji. zapravo, koji ti programi vise trebaju pa taj OS i odaberes.
Ne znam zasto je X1 pila a da to ne moze biti i E63.
E63 je u odnosu na E71 samo bez GPS-a, slike su mu nesto losije i nema VGA video nego QVGA (ionako imam SLR). Office mogu otvorit i jedan i drugi, također i e-mail...imaju wlan... Mislim da je E63 lakse koristiti jer se u svakodnevnici vise susrecem s tipkama neko sa stylusom tj. vis emi "tipke" trebaju. A prezentacije kao direktor tvrtke ne drzim preko moba pa na projektor, za to postoji komp...
p.s. X1 sam mislio pokloniti pa zato razmisljam o drugoj opciji (jeftinijoj). Htio sam cuti razmisljanja o E63. Inace video klipovi na X1 jako trzaju...
Ja bih radije kupio E63 zbog izgleda ne volim klizne mobove.
Oba dva su od ne bas previse kvalitetne plastike napravljeni,Wlan me itako ne zanima.
Kolko znam 6210 ima Gps senzor a E63 ne pa mozda je i to dobar razlog za odluku kupovine.
Ako mislis jako puno pisati E63 a ne trebas Gps.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bookmarks