sad kad god želim poslat poruku. Kaže mi "poruka2n me mogu poslati 1 od 1" i da će spremit u "odlaznu poštu" da proba poslije, koji joj je vrag???
sad kad god želim poslat poruku. Kaže mi "poruka2n me mogu poslati 1 od 1" i da će spremit u "odlaznu poštu" da proba poslije, koji joj je vrag???
Ja sam taj problem riješio tako da sam zagasio mobitel i zvadio karticu i vratio ju i posle je bilo ok
A probaj poslat na više brojeva da ti nije nešto u mreži u kurcu
Koja motorola?Izvorno postao Ranger
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
V525 oriđiđ software. Jel trebam uspisat onaj SMS centar ili tako nešto njihov broj u postavkama jer mi se izbrisao, al opet i snjim neće da radi.Izvorno postao whiteboy
Nazovi službu za korisnike možda imaju trenutačnih poteškoća, provjeri i broj na koji šalješ...
Bookmarks