telefon je motorola v80
inace imam jos jedan problem:
kada udjem u ring style i zelim izabrati ring details fon mi ne otvara mogucnost biranja zvona za sve zivo izmedju ostalog i za poruke vec mi samo izbaci na prethodnu stavku tj. na ring style.
Inace to mi je funkcionisalo do mog igranja tj. brisanja zakjucanih zvona - imas li ideju kako da vratim da finkcionise tj. interesuje me samo promena zvona za poruke - da li je ti zvono moguce birati i na neki drugi nacin ili samo preko ring detail-a
ej, guzda prijatelju, daj molim te pretraži forum, ovo što pitaš je najčešći problem pri modificiranju....ako si već išao brisati, logično mi je da si već naletio na forumu na te probleme koji potom dolaze, ako si brisao po našim uputama.Izvorno postao guzda107
znači, pretraži forum, ključne riječi, detalji zvona, zvono, nemam zvuk, ne mogu ući....naći ćeš brdo, a pošto ne želimo imati 20 istih threadova, u skladu s našim regulama ovo je. ako ni nakon što napraviš potrebne radnje po pitanju rješvanja problema ne bude iščo (u što ne vjerujem), javi se s detaljijim opisom što si radio i što se događa. NHF
Bookmarks