Nema veze s dekodiranjem.
Nisam ti siguran, ali ja nisam instalirao s VIP cd-a MPT, nego sam skinuo s neta noviju verziju s crackom pa sam to stavio. I radi bez greške.
NE znam za ostale na forumu, ali čini mi se da su svi tako radili...
Instalirala sam sa Vip cd-a program mobile phone tools ali kad spojim mobitel na kompić samo se mi javi motorola i nikako ne mogu na ništa ići ( jer kad idem samo na taj program bez da sam spojila mobitel na kompić onda se i pored motorole,sa desne strane, javi ono na kaj moram ići da skinem slike i melodije )
Ima li to kakve veze što sam ja dekodirala mobač i koristim simpa karticu?
Hvala
Nema veze s dekodiranjem.
Nisam ti siguran, ali ja nisam instalirao s VIP cd-a MPT, nego sam skinuo s neta noviju verziju s crackom pa sam to stavio. I radi bez greške.
NE znam za ostale na forumu, ali čini mi se da su svi tako radili...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
vec danima pokusavam spojiti svoju motorolu sa kompom (mobile phone tools)ali bez uspjeha.
kao prvo nudi mi mogucnost odabira modema, koji modem trebam odabrati posto mi u listi prijedloga stoji mali milion modema ??? druga stvar koje drivere moram imati? jer kad otvorim device manager kod motorole v525 mi pise unknown device
ponekad uspijem dobiti svoju motorolu na kompu (izgled moba) ali ju ne prepoznaje i pojavljuje se znak koji oznacava communication port unavailable check devices...iliti tako nesto, a zna se desiti da mi kaze da mi uredaj nije prikljucen na komp.
imam win 98se a mobile phone tools bih htjela koristiti zbog prebacivanja slika sa mob na komp i obrnuto.
prvo sam pokusla sa cd-om (trial version), posto on nije funkcionirao deinstalirala sam ga pa skinula sa interneta mpt 1,23c instalirala ga te onda i upload 2,16 ali ni to ne funkcionira (nakon toga probala sam live update ali mi javlja neki error), da li uz te filove trebam jos sta? citala sam o PST-u i P2k al ne kuzim sta je to.
molim vas za pomoc jer sam vec izludjela sa time
barem mi navedite proceduru skidanja potrebnih programa sa neta.
hvala
Da li si povezala driver, imas na mot.club driver za motorolu pa kad odes device maneger (gde ti pise motorola v525) ides na instal driver ili vec kako ide upgride, i uputis ga na driver koji si skinula sa motokluba P2K. i on ce sam pokupiti i uraditi sta treba. Mislim da bi posle togra trebalo da radi.
hvala ti probat cu to kada dodem s posla pa javim
hej ljudi jer ima netko možda serijski broj za tu probnu verziju od vipa, ili bar neku stranicu s koje bi to mogla skinut?
Bookmarks