Treba editirati MMA_UCP i MMA_DCP fileove - tamo je tipka zaključana.
Jesi to otključao?
Imam je. M V550. Kada ubacim seem sa svoje V525@V600 nestane mi crvena Vodafon tipka i postane normalna, kao da se može mjenjati. Ali kada odem u personaliziranje HOME tipaka, tamo su mi samo omogućene promjene smart tipke i lijeve soft tipke. Sve ostalo, desna soft, gore, dolje, nestalo je... Čak je nestalo i promjena ikona (ono kada ti od gore dolje, lijevo i desno, pokazuje na dispalyu). Važno je naglasiti da je sve te promjene imao prije ubacivanja seema, ali je bio crveni zaključan Vodafon. E sada, ŠTO PAMETNOG DA RADIM?? I
Kasnije ispričam dojmove o mobu i promjene koje sam uočio (osim ove koja me užasno nervira)
Treba editirati MMA_UCP i MMA_DCP fileove - tamo je tipka zaključana.
Jesi to otključao?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Nisam. Zbunjuje me to što prije ima, a kada stavim seemove nema.. ?? Ali daj mi reci, s kojim editorom je najbolje podesiti mma_dcp i ucp? I koje vrijednosti idu??
Izvorno postao CyberLord
s bilo kojim hex editorom, možeš recimo XVI32, samo promijeni "E" u "A" i vrati file na mob, restartaj i to je sve!
Zadnji uredio Inovator : 14-12-2004 u 16:31
Koji E u koji A??
Trebalo bi biti u MMA_UCP, kod naziva tipke koja je lockana, slovo "E". Ako ti je desna bila "Live!" onda je najvjerojatnije negdje pri vrhu filea MMA_UCP napisano "EBrowser". O tom "E" se govori, njega treba promijeniti u "A" pa da piše "ABrowser".
To sam nekako sredio, ali otaju svi oni problemi ostali koje sam naveo. Hvala na odgovoru...
Polako, siguran sam da će sve isplivat na površinu... Samo da ljudi počnu kupovat v550... Evo, i ja se spremam ubst v550 čim se vratim sa skijače![]()
kako si uspio promijeniti da ti se sa desnog soft keya makne onaj crveni vodafone...
uspio sam nekako otkljucati desni soft key ali mi i dalje pise vodafone...
Pretraži malo po forumu, ima već opsano. Uglavnom, 2 GIFa su, koja treba maknuti
Bookmarks