Ako je dobro osusen nakon upada, ne bi mu trebalo biti nista. Iz iskustva, meni je u vodu upala 3220 i nakon par mjeseci je poceo stekati zvucnik, sad je pitanje jeli od vode ili je sam riknio! A prije ovo drugo!
Prije jedno 2 mj mob i je upao u vodurinu. Običnu vodu, ne morsku. Drugi dan sam ga odmah odfurao u Mobis, znaci, nije proslo ni 24 sata otkako se to desila. Zaprimili su mob i rekli da će pogledati.
Dan poslje, mob pogledan, kazu nije mu nista - zasada.
WTF zasada?
Kaze tip, pa ako sada bakar na tiskanoj pločici nije počeo korodirati, ne znači da neće početi kroz mjesec dana. Tj, mozda je počeo sada, nemozemo to uočiti, a razbuktati će se za mjesec dana.
Kaze, pripazite na kavalitetu zvuka i to je to.
Ugl, sad je proslo tih, mjesec -dva, dali ima smisla da peljam mob opet tamo da vide dali se nešto dešava?
I dali moj mob sada trune unutra ili je zdrav ko dren?
Ako je dobro osusen nakon upada, ne bi mu trebalo biti nista. Iz iskustva, meni je u vodu upala 3220 i nakon par mjeseci je poceo stekati zvucnik, sad je pitanje jeli od vode ili je sam riknio! A prije ovo drugo!
Mislim da ti je zvucnik crknuo bas radi te spore korozije. Ja se bojim da i meni tako ne bude.
Mob je star vise od cetiri godine pa ne znam sa sigurnoscu, ali sve ostalo na njemu radi perfektno!
Trebao si ga osušiti i da ako ne radi poslati na garanciju. šta mu je - ne znam. nikakvo spominjanje vode ni upada u isto. ljudi jednostavno nikako da nauče...
mislim da mobiteli imaju u sebi indikator vlage koji promjeni boju ako dodje u kontakt s vodom, tako da ih ne mozes smuljati. znam iz iskustva![]()
Vidiš, da, to sam potpuno zaboravio...
...Paramount - ništa ne možeš znati dok ga ne rastaviš i ne vidiš...znači ostaje ti slanje na servis da ti ga oni pregledaju ili kod nekog lokalca - kako želiš...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks