Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 23 od 23

Hybrid View

SMSator Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    LG L90 Dual
    Operater
    vip TELE2
    Godina
    45
    Bodovi
    68.694
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.694, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Preporuke Hybrid TV kartice (zemaljski program) do 500kn

Ako netko ima dobra/loša iskustva i sa kojom karticom,u Rijeci sam pa mogu lovit obe vrste signala zato hybridna,preporučite sve vrijedno spomena i pažnje.
    Nije bitno dali je USB ili PCI (NE PCI-E!).

Nije mi hitna a dao bi... a možda čak i 600kn (+- koliko god samo da je manje od 700) za tu stvar ako je malo bolja.

Sve preporuke prihvaćam,najviše su dobrodošle one sa iskustvom/provjereno/trenutno korištene.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja trenutno koristim Gigabyte hybridnu karticu model GT-PTV-TAF_RH.
    S njom dobiješ more opreme, Posebnu verziju Power Cineme u kojoj onda možeš snimati npr. program direkt u MPEG2 format.
    Podržava Windows XP MCe, podržava Vistu, pa nećeš imati frke kod nadogradnje.
    Kvaliteta slike je odlična ako imaš dobar signal, dobiješ i daljiner i ja sam sve to platio 429,00 kn.
    Vjerojatno postoje i skuplje kartice, ali pitam se što je kod njim bolje?!
    Jedino što mi pada na pamet je podrška u linuxu, tu nisam zadovoljan s ovom karticom

SMSator Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    LG L90 Dual
    Operater
    vip TELE2
    Godina
    45
    Bodovi
    68.694
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prošlo je više od godinu dana otkad sam tražio preporuku,nisam kupio ništa jer nakon ugradnje vanjske antene nije bilo potrebe da bi u međuvremenu došlo do raznih promjena i događaja pa se potreba za novom TV karticom iskazuje opet.
    Draga je izgubila daljinski od ove koju imamo (ako netko zna gdje se može nabavit - javite mi) i nije baš ugodno gledat TV,pogotovo kad su reklame.
    I ako u roku 7 dana nigdje ne nabavim drugi daljinski,pada kupnja nove zvjeruše.

Pregledavao sam testove u BUG-u (br.186) i još pregledao ponudu većine trgovina u HR, koja se dosta poboljšala u zadnjih 5 mjeseci koliko je pošlo od tog testa, pa se nemogu odlučiti između ovih modela:

- AverMedia AVerTV Hybrid FM Super 007

- Gigabyte U8000

- Leadtek DT1800H

- TerraTec Cinergy Hybrid RC

- TerraTec Cinergy T USB XXS HD

Sve su hibridne jer ću ju možda koristiti na mjestima gdje nema digitalnog signala ili je preslab.
    Ova zadnja je ušla u izbor iz razloga što će analogni TV potpuno prestati sa emitiranjem negdje u 2010. (izvor: http://www.oiv.hr/default.asp?ru=129...kcija=&jezik=1 - prvi link) a i ovdje gdje sam trenutno u RI imam optičku vidljivost sa odašiljačem pa je i HD dostupan.
    Onda,koju bi bila najbolji izbor trenutno?

SMSator Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    LG L90 Dual
    Operater
    vip TELE2
    Godina
    45
    Bodovi
    68.694
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ako ikoga zanima,odlučio sam se za zadnju TV karticu - TerraTec Cinergy T USB XXS HD,već je 5 dana u pogonu i radi jako dobro,dolazi sa odličnim velikim daljinskim upravljačem koji se da programirati i za druge aplikacije.
    Ako želite uloviti HD signal - ne instalirajte softver koji se dobije na CD-u (THC verzija 5.78) jer iz nekog nepoznatog razloga maknuta podrška za HDTV i hvata samo obični digitalni signal.
    Za vrziju sa podrškom za HDTV idite na FTP server i skinite TerraTec_Home_Cinema_5.109.00.exe,bez obzira što je beta radi jako stabilno i ne zafrkava.

Mala napomena za gledanje HD programa morate imati:

System recommendation for HDTV reception
    - Dual Core Intel or AMD CPU for HDTV decoding
    - 1024 MB RAM (Win XP) 2048 MB RAM (Win Vista)
    - Graphics card with hardware acceleration for HDTV
    - Terrestrial digital TV reception (DVB-T, Freeview, TNT) with HD resolution

jer inače gaaadno šteka i trza.

Ako koga zanima bilo što,rado ću pomoći i odgovoriti na upite. Po potrebi možemo otvoriti i novu temu da se ovdje ne natrpava.

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @sms freak:
    1. Koliko takva usb kartica opterećuje procesor pri gledanju tv-a (ne HD kanale)?
    2. Jesi li isprobao kako funkcionira onaj nastavak gdje se direkt u karticu ušteka koaksijalna antena, koliko je to sve stabilno i kompaktno glede kontakata? Usput kakva je antena koju dobiješ, da li hvata samo digitalni signal ili može služiti i za analogni?
    3. I zadnje, gdje je smješten IC senzor? Pretpostavljam na usb kartici.. Te koliko je dugačak onaj produžni kablić za usb karticu

Spominjao si programiranje daljinca za druge aplikacije - da li pri tome misliš na korištenje dodatnih programa tipa Girder ili ne?

Hvala ću reći poslije
    Keep calm and fastboot oem unlock.

SMSator Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    LG L90 Dual
    Operater
    vip TELE2
    Godina
    45
    Bodovi
    68.694
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da krenem ali uz napomenu da se TV kartica koristi na ovoj konfiguraciji

Intel Celeron D 2.8GHz
    1GB DDR RAM
    matična Asrock P4i65G
    grafička ATI Radeon 9600 Pro 256MB

koja je nažalost preslaba za HDTV ali zato SDTV vrti ko po loju.

Odgovori:

1. Evo sa programom FreeMeter sam mjerio i average CPU usage u fullscreenu je bilo na 23-25%.

2. Onaj nastavak ustvari koristim stalno jer je vanjska antena spojena preko toga i jako je stabilan ali sam zato kod spajanja antenice koja se dobije u paketu imao muke jer jako teško ulazi u konektor na TV kartici a isto tako teško i izlazi dok je sa tim adapterom suprotan slučaj i fino se stavlja i skida a nije klimavo i slabašno.
    Antena koja se dobije u paketu je neka minijatura koja u zatvorenom ne može ništa (bar ovdje gdje sada stanujem - zgrada je pravokutna, okomito postavljena u samoj sredini prikaza) tako da je vjerojatno dobra za mjesta gdje se sa prozora vidi odašiljač a pošto se radi o isključivo DVB-T kartici neznam dali i kako hvata analognu TV.

3. IC senzor je onaj prozorčić na samom kućištu i nigdje navedeno da taj isti prozorčić svijetli narančasto kada se ukopča u USB,stalno svijetli
    Kabel je cca.20cm bez konektora,taman da se zavuče od iza kućišta ,evo fotka primjera kako ju je najlakše montirati za ugodan rad daljinskog

- objesite kabel antene preko kućišta i spojite ga na karticu da stoji okomito.

Glede daljinskog sam mislio ne na druge programe za daljinski nego na to da se sama tvornička aplikacija za daljinski može podešavati tako da uz pomoć upravljača možete pokretati programe i obavljati neke operacije u njima.
    Zadnji uredio sms freak : 21-10-2008 u 19:02 Razlog: blesavi slike.hr dodatak forumu ne radi

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hauppauge WinTV HVR-4000. He he he. Za prijem digitalnih zemaljskih, satelitskih kanala u HD kvaliteti, kablovske i analogne. I jos joj mozes dodati CAM citac kartica. Hehe. Divno
    Tko se ljuti, uvalim mu kruti...

SMSator Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    LG L90 Dual
    Operater
    vip TELE2
    Godina
    45
    Bodovi
    68.694
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao T-Maca Pregledaj post
    Hauppauge WinTV HVR-4000. He he he. Za prijem digitalnih zemaljskih, satelitskih kanala u HD kvaliteti, kablovske i analogne. I jos joj mozes dodati CAM citac kartica. Hehe. Divno
    Cijena joj je još divnija,nažalost više nisam u mogućnosti priuštiti si takve perverzije pa neka hvala i ova je više nego dovoljna za moje potrebe.

stargazer Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zgodni odgovori iz prve ruke, hvala sms friče

Može još kratki odgovor na ovo: kako ti se čini daljinac, kvaliteta, domet (ako ne zavisi o položaju usb sticka), odziv?

Gledam usporedno s tvojom karticom i Terratec Cinergy HT PCI (PCI izvedba) i zanima me par stvari:

1. Kolika je razlika u kvaliteti signala između USB i PCI verzije kartice, koliko su ove PCI kartice podložne smetnjama, kozmičkim zračenjima u kompu itd? Sjećam se da se negdje nekada govorilo kako USB kartice imaju prednost što se nalaze izvan kompa gdje ima manje EM zračenja
    Istina ili mit?

2. Pitanje za zvuk.
    Trenutno koristim staru analogušu Leadtek Winfast 2000XP, matična mi je Epox 8RDA+ nForce2 čipset sa Soundstormom (stara krama, znam). Koristim i 5.1 zvučnike koje spajam na istu tu integriranu zvučnu. Problem je u tome što mi matična ne miksa zvuk sa TV kartice na sve satelite nego samo na prednje, dok recimo mp3ce i sl. gluposti rade na svim zvučnicima (jasno, radi se o kloniranom stereo signalu).
    Kako se današnje TV kartice (konkretno ove gore navedene) s time nose, da li je moguće klonirati stereo zvuk i na zadnje satelite? Napomena: u driverima matične je sve podešeno kako treba, a audio izlaz sa trenutne TV kartice sam probao spojiti na AUX i CD_IN na matičnoj - rezultati su isti.

SMSator Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    LG L90 Dual
    Operater
    vip TELE2
    Godina
    45
    Bodovi
    68.694
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daljinac se čini odličan,kvaliteta je kao i taj bijeli od Leadteka,velik je (18 X 5 X 2cm) i domet je 3m sigurno (nemam gdje isprobati veći razmak jer dnevni nije baš raskošan) i "kut gledanja" senzora je isto jako dobar tako da nema problema sa lovljenjem zrake. Odziv daljinskog je dobar,samo se moraš naviknuti na malo dulje prebacivanje između programa za razliku od analogne tj. skoro 2 sekunde umjesto trenutnog,a tako je i na običnom satelitskom DVB prijemniku pa mi nije čudno.

1. Nisam imao prililku probati PCI DVB-T karticu pa nemogu reći kolike su smetnje ali sa analognom nismo imali nikakve probleme ili ih nismo vidjeli koliko su bili mali.Ako se ikad dočepam digitalne,isprobat ću to svakako jer i mene zanima. Ali mislim da je sam prijemnik na nekim karticama koje ga imaju dovoljno zaštićen onim limenim kućištem da ne dolazi do smetnji.

2. Vidi vraga pa takva je i u nas ova stara,nisam ju vadio nakon ugradnje ove,neka stoji za video grab unkciju.
    Zvuk je tvornički podešen na default directsound device ali možeš birati još opcija - ovisno o driverima, tako da bi ti taj klonirani zvuk možda trebao raditi.

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    HTC P3600 + Nokia 2630
    Operater
    VIPnet / T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Može jedno pitanje za SMS freaka, vezano uz Terratec;

u čemu se hardverski i softverski ta USB kartica razlikuje od 2400i DT?
    (s obzirom da je 2400i izašla 2006. da li samo softver ili..?)

http://www.terratec.net/en/products/...i_DT_1588.html

dotičnoj je prilično pala cijena i čini mi se bolji odabir s obzirom da ima dva tunera a, jedino NIGDJE osim u Bugu nisam vidio da podržava HD ?!

i još jedno kratko, offtopic čisto za komentar, ultimativna TV kartica (?):
    http://www.asus.com/news_show.aspx?id=12358

stargazer Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eh ovaj daljinac od Leadtekice mi popio živce, al je neuništiv zato.

1. Pitam evo iz razloga što bi radije uzeo PCI karticu (zbog video grab funkcije). Trenutno s ovom Leadtekicom imam primjetnog šuma, a koristim kabelsku tv (analognu naravno). Kanali su fino proskenirani. Evo primjera:

Šum je na većini kanala manji, ali postoji, a razlog zbog čega mi smeta je to što na susjednoj televiziji šuma uopće nema.

2. Svašta sam kemijao po tom pitanju, ako ti se da čitati imaš ovdje štiva..

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2004
    Mobitel
    Galaxy S4 I9505
    Operater
    V)(P
    Bodovi
    22.664
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.664, Nivo: 36
    Bodovi: 22.664, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ljudi ja vam svima preporucam Gigabaytovu U-8000 USB PCI DVB-T hibridnu karticu!
    Spojena mi je na vanjsku antenu, slika fenomenalna, a jedini nedostatk je malo slabiji daljinski koji nema tipku za teletekst!
    FORD FOCUS RS500

I like it!

VeteranTagger Second Class1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2007
    Mobitel
    LG GT540 Optimus
    Operater
    Tele2
    Godina
    39
    Bodovi
    4.233
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.233, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajde pošto imam jednu od kartica koju spominjete (Cinergy HT PCI), da pomognem malo.

Što se tiče prvog pitanja, mislim da je to mit. Imam PCI karticu već duže vrijeme (prije nje sam imao Leadtek TV2000XP) i radi super. Nema nikakvih smetnji (na obje nisam imao nikakve smetnje). A usto sam testirao jednom i Leadtekovu hibridnu, također PCI i isto nikakvih problema nisam imao. Tako da sam poprilično siguran da je to mit (ili čak glupost).

Za drugo pitanje ti mogu također odgovoriti. Ja doma imam integriranu zvučnu na matičnoj, koji većina ploča danas ima, Realtekov HD Azalia sa 7.1 izlazom. Na nju su spojeni Logitech X-530 (5.1) i zvuk je na svima, stereo ali kloniran na stražnje i centralni zvučnik. S time da nema spajanja nikakvog na AUX ili CD_IN, sve ide preko PCI slota . Ta Leadtek TV2000XP ima tu foru sa dodatnim kablićem i točno znam na šta misliš, ali kažem, od kad sam prešao na Cinergy HT PCI puno sam zadovoljniji (nisam bio zadovoljan sa mogućnostima daljinca kod Leadteka i malo me softver zezao).

Jedino što bih ja prigovorio Cinergy-u svom jest IC receiver koji sam ja dobio. Hvata on i sa 3m kako je sms freak napisao, ali nekako mi je Leadtekov bolje hvatao. Na ovom ponekad trebam 2 puta stisnut da bi uhvatio komandu. Prije me malo to nerviralo, ali sada kao da bolje hvata (jednom sam reklamirao karticu, tu Cinergy jer mi je daljinac crkao, ali ovaj drugi radi odlično).

Sad, Cinergy HT PCI imaš u 2 verzije (stara i nova MKII). Sve je isto, osim samog chipa na kartici (na jednom je Philips, a na drugom Conexant ?; nisam siguran za Conexanta, ali na mojoj staroj je Philips - to je važno ako radiš sa Linuxom, jer za Philipsa je puno lakše na Linuxu (Ubunutu) upogoniti televiziju).

Inače, ja sam bratu kupio dodatni daljinski sa IC receiverom preko USB-a (prodao mi jedan čovjek kojem je bilo viška) i taj USB receiver bolje hvata (bolji mu je "kut gledanja" kako to sms freak kaže, a i mislim da je udaljenost jača) nego ovaj moj koji se uštekava preko 2,5mm (ili slične veličine) u samu karticu odozada.

Softver je (HomeCinema) odličan i stabilan (sms freak je dao link na FTP na kojem stavljaju sve novo što izađe), redovito izlaze bete sa novim mogućnostima, a i support od samog Terrateca je predobar. Sjećam se samo kako su u roku par dana, nakon što im je jedan naš momak uploadao stream od Croatelovog Discovery HD kanala na FTP, izbacili betu s kojom si mogao bez dodatnih codeca gledati MPEG4 HD streamove . To je bila 5.80 verzija, prije nisu uopće imali podršku za HDTV (tj. morao si koristiti tuđe codece poput Cyberlinkovog koji se dobio uz PowerDVD 6.5HD pa verzije nadalje).

Inače, ja sam sa svojom mogao bez previše muke oko prtljanja po codecima gledati i MPEG2 (HRT Promo sa Prisavlja) i MPEG4 HD gledati na kompu.
    Zauzeće CPU-a kod mene je od 8-14% za SDTV (upravo gledam tekmu Juve-Real). Na HDTV-u je bilo oko 60-70% i isto nije štekalo. CPU je AMD x2 3600+ na 2400Mhz. Da sam imao grafu koja podržava HD akceleraciju, bilo bi oko 5-10% na HD stream-u.

Ovaj od sms freaka mi se čini boljom opcijom u tome što mi se čini da je jeftinija kartica (a uvijek moš na laptop stavit ako zatreba) neka Cinergy HT PCI (ja sam svoju platio oko 440kn prije godinu dana), a sad kakva je cijena pojma nemam .

Eto, ako imaš ti ili netko drugi još koje pitanje, rado ću ti pomoći.
    Pozdrav
    Zadnji uredio Vuco : 21-10-2008 u 23:08

stargazer Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tebe sam čekao jer da se nisi javio bi ti vjerojatno poslao pm (vidjeh na pce da imaš tu karticu)

= Citat = Izvorno postao Vuco Pregledaj post
    S time da nema spajanja nikakvog na AUX ili CD_IN, sve ide preko PCI slota . Ta Leadtek TV2000XP ima tu foru sa dodatnim kablićem i točno znam na šta misliš
    Sad, Cinergy HT PCI imaš u 2 verzije (stara i nova MKII). Sve je isto, osim samog chipa na kartici (na jednom je Philips, a na drugom Conexant ?; nisam siguran za Conexanta, ali na mojoj staroj je Philips
    Primjetio sam na netu da nema nikakvog dodatnog spajanja kod ove kartice ali... Znači kod tebe je Philips bez konektora.
    Slučajno sam naletio i na ovo:

slika sa službenog sajta
    slika iz ve-mila

Nadam se da je u pitanju greška jer ovo čudo na slici ima neke konektore za spajanje (bit će zvuka, dunno) A i općenito su layout kartice i konektori vrlo različiti u odnosu na sliku koja je najraširenija pri spomenu ovog modela:

link - vidi se i ime čipa, Conexant bez konektora

Ovaj od sms freaka mi se čini boljom opcijom u tome što mi se čini da je jeftinija kartica (a uvijek moš na laptop stavit ako zatreba) neka Cinergy HT PCI (ja sam svoju platio oko 440kn prije godinu dana), a sad kakva je cijena pojma nemam .
    Joj i meni se ta usb inačica više sviđa baš zbog prenosivosti, ali neznam što izvesti sa IC senzorom.. Komp mi je praktički u ormaru, a ako senzor isfuram vani onda moram i onaj drveni kabel od antene čupati :\ ružno za vidjeti ugl.

Datum registracije
    Sep 2007
    Mobitel
    LG GT540 Optimus
    Operater
    Tele2
    Godina
    39
    Bodovi
    4.233
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sad vidim da je i cijena pala mojoj

Uglavnom, uvijek se zbunim kad trebam točno reći koja je moja . Al kak mi je kanta pod nogama, a tebi je relativno važno znat , škicnuo sam u kućište i dobro sam ja rekao - moja je stara verzija Cinergy HT PCI (bez MKII), Philips chipset i točno izgleda kako si dao na prvom linku:
    http://www.terratec.net/de/produkte/...a234adc466.png

Ima ova dva konektora, bijeli i žuti, ali velim - na to mi nije ništa spojeno, a zvuk (stereo) ide na svih 5 zvučnika.

Evo ti i veća slika:
    ftp://ftp.terratec.de/Receiver/Ciner...chematic_L.jpg

Zapravo, sve možeš vidjeti na njihovom FTP-u, velike, male slike, opremu etc:
    ftp://ftp.terratec.de/Receiver/Cinergy_HT_PCI/Images/

A evo ti i slika friška mojeg IC receivera:

Uglavnom, sažetak svega - kartica je odlična, softver i support je odličan, daljinac prosjek (sad jel daljinac kriv ili IC receiver) u smislu da neće baš svaki puta uhvatiti od prve (nije kao daljinac na pravoj telki, recimo kao objašnjenje neko), ali mogućnosti da se svaki program koji ima keyboard shortcutove upogoni sa daljinskim su također nenadmašne.
    Taj žuti i bijeli utor postoje na kartici, ali nemam pojma ćemu služe.

No postoji problem, mislim da više nemaš običnog starog Cinergy-a, već samo MKII. Frend kupio nedavno, oduševljen također karticom, daljinskim, softverom. A imao je prije Leadteka i Gigabyte-ove hibridne, tako da ima iskustva sa karticama.

stargazer Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tnx za veće slike, nisam ni pokušavao zaviriti na njihov ftp. Podrška im je prva liga, tu se slažem s tobom.

I hvala što si bacio oko u kantu Iskreno, ako tebi ne koriste ti konektori, onda mi je svejedno koja verzija će mene zapasti - linux i ovako ne koristim, a sumnjam da su razlike u kvaliteti između ta dva čipa velike.

Meni dovoljno informacija
    Sad idem još nešto isprobati sa Leadtekicom: isčupati onaj kablić i probati da li daje zvuk preko sabirnice (stereo mix ili wave...). Ovo joj je zadnja šansa kod mene. edit: to je to, niš, ide u penziju
    Zadnji uredio xlr : 22-10-2008 u 14:55

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da se ukljucim, sto mislite o ovoj kartici: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=3666

cini se ok...

Datum registracije
    Sep 2007
    Mobitel
    LG GT540 Optimus
    Operater
    Tele2
    Godina
    39
    Bodovi
    4.233
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ xlr

Ako već nisi kupio i sam probao, zamijenio sam se sa prijateljem i trenutno mi je u kompu Cinergy HT PCI MKII. I sve po starome, stereo zvuk ide na svih 5 zvučnika, slika ista, daljinac isti - sve isto kao i non MKII. Dobro, jedino informacije o kvaliteti i jačini signala su drugačije...

stargazer Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Great, nemoj više nikad moj nick pisat podebljanim fontom, hoćeš da me hercatak zadesi Kartica je kupljena jučer, čekam frenda da mi je donese za vikend. Sreća tvoja pa nosiš dobre vijesti, tnx još jednom budem napisao par crtica kad sve sredim.

stargazer Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo par dana nakon početnog podešavanja, gubljenja živaca i konačnog uživanja u novom proizvodu, mogu napisati par crtica o modelu TerraTec Cinergy HT PCI.

Dobio sam verziju s MKII čipom (Conexant) - slika sadržaja paketa
    Na početku sam imao nekih problema sa prepoznavanjem analognog tunera na kartici, ali nakon instaliranja v1.3.3.5. drivera i zadnje beta verzije Home Cineme stvar je proradila kako treba.

Prvo što sam primjetio je da je šum koji sam spominjao u 11. postu osjetno manji na svim kanalima na kojima sam ga prije primjećivao. Isto tako napokon imam zvuk na svih 5 kanala (miksani stereo)

Ukratko kartica je ispravila sve probleme koje sam prije imao sa starom Leadtekicom.

Al svejedno imam pitanje:
    U Home Cinemi koristim overlay način prikaza slike. Problem je što nekada taj overlay zblesira transparentne elemente na desktopu (winamp, dock, miranda) i oni počnu treperiti. Za a/v codece su odabrani Cyberlinkovi (terratec) codeci. Može li se nešto podesiti po ovom pitanju jer malo iritira, a i cijeli komp se za to vrijeme uspori? Ne bi koristio VMR7 ili 9 jer primjećujem da je slika nešto lošija s njima.

Datum registracije
    Sep 2007
    Mobitel
    LG GT540 Optimus
    Operater
    Tele2
    Godina
    39
    Bodovi
    4.233
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vrlo vjerojatno ovaj dock smeta kod prikaza Overlay-a (jer Winamp i Mirandu i sam imam pa nemam treperenja). Jedino što možeš napraviti i je da staviš VRM7 ili 9. Po meni je 7-ica u rangu Overlay-a.

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2009
    Mobitel
    Gsmart Guru G1
    Operater
    BONBON
    Bodovi
    6.336
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.336, Nivo: 18
    Bodovi: 6.336, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kupio sam Gigabyte U8000 v2 hybrid TV dongle i koristim software koji sam dobio u paketu (Presto PVR). Primjetio sam da se jako zagrijava pa me zanima jeli to normalno. Dalje imam problem sa teletextom koji jedva da učitava početne stranice, ponekad kad podesim automatsko snimanje ne snimi mi ništa.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Preporuke: Laptop do max 7000kn
    By therrlu in forum Prijenosnici, tableti, hibridi
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 04-05-2007, 23:00
  2. Terratec Cinergy Hybrid T XS
    By sfreak in forum Stolna računala
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 21-11-2006, 10:12
  3. kupujem cd/mp3 player-preporuke
    By S.Silva in forum Mobil Internet c@fé