Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 26

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Samsung S8Not,S8+,Symbian
    Operater
    T-mob,Vip,Tele2,Bon.
    Godina
    60
    Bodovi
    11.363
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.363, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Punjenje baterije na Iphone-u i Itunes

Prvo pitanje:Molim te sve strasne korisnike Iphone da mi se odgovori dali se baterija od Iphona puni dok je na komp prikljucen ako je dali se ta opcija moze iskljuciti.
    To mi je vrlo bitno svakodnevno nadopunjavanje baterije bi unistilo brzo bateriju,akorisnik ju ne moze sam zamjeniti.
    Drugo pitanje:dali se Itunesi mogu koristiti (trebam samo za besplatne programe)bez crackanja tojest mogu aktivirati bez kreditne kartice.

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    n95+D900i
    Operater
    t-scum , drugo tele
    Bodovi
    5.216
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.216, Nivo: 17
    Bodovi: 5.216, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.) ne možeš
    2.) možeš. otvoriš si acc na američkom itunes/appstore bez odabira plaćanja (kod njih je to moguće,kod nas nije).
    nemam sig.

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Operater
    T-mob,Vip,Tele2,Bon.
    Godina
    60
    Bodovi
    11.363
    Nivo
    25
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    v.d. Hvala na trudu razocaran sam kaj se toga svega tice, stim definitivno otpada Iphone kao moguca kupnja.

Forumaš
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bic1 Pregledaj post
    v.d. Hvala na trudu razocaran sam kaj se toga svega tice, stim definitivno otpada Iphone kao moguca kupnja.
    a i na ovo da se nadovežem, šta misliš da je apple glup i da je stavio to automatsko punjenje iako šteti mobu?

pa daj razmisli malo bokte, nisu oni glupi.

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mamlazarka Pregledaj post
    a i na ovo da se nadovežem, šta misliš da je apple glup i da je stavio to automatsko punjenje iako šteti mobu?

pa daj razmisli malo bokte, nisu oni glupi.
    Zasto glupi?

1. Nemoguce rijesiti ukljucivanje / iskljucivanje punjenja preko usb - mob je ili pod naponom na punjacu ili ne, sklopku u mobitelu tesko rijesiti, na racunalu gasenjenjem tog napona ubijas i konekciju s racunalom

2. Glupi? Pa cijeli iPhone se temelji na tome da je uredjaj sam po sebi jeftin, ali sve dodatno za njega se masno placa, pa tako i zamjena baterije, tako da je vrlo lako moguce i ciljano to napravljeno. Ideja svega je da uzmes svake godine novi iPhone

Zbog ovoga ja razumno syncam samo kad punim, a opet, ako trebam neku pjesmu ili nesto, 5min punjenja dok nije prazan stvarno nece skoditi

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Operater
    T-mob,Vip,Tele2,Bon.
    Godina
    60
    Bodovi
    11.363
    Nivo
    25
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao derGogach Pregledaj post
    Zasto glupi?

1. Nemoguce rijesiti ukljucivanje / iskljucivanje punjenja preko usb - mob je ili pod naponom na punjacu ili ne, sklopku u mobitelu tesko rijesiti, na racunalu gasenjenjem tog napona ubijas i konekciju s racunalom

2. Glupi? Pa cijeli iPhone se temelji na tome da je uredjaj sam po sebi jeftin, ali sve dodatno za njega se masno placa, pa tako i zamjena baterije, tako da je vrlo lako moguce i ciljano to napravljeno. Ideja svega je da uzmes svake godine novi iPhone

Zbog ovoga ja razumno syncam samo kad punim, a opet, ako trebam neku pjesmu ili nesto, 5min punjenja dok nije prazan stvarno nece skoditi
    Vrlo dobar zakljucak, bas u tom i jest kvaka vecina korisnika su kao Ovce niti ne pokusavaju razmislit kaj kupuju u paketu vazno da imaju kaj nemaju drugi.
    Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
    Symbian & Windows Mobile

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zar bi ga svaki dan spajao na komp? Uostalom, baterija brzo na njemu ode i vrlo vjerojatno bi ga punio bar svaka dva dana.

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Operater
    T-mob,Vip,Tele2,Bon.
    Godina
    60
    Bodovi
    11.363
    Nivo
    25
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "frish" Da spajao bi Iphone prakticno svaki dan sto radi sinkronizacije sto radi internet paketa kaj sam mislil zeti snjim. Naime doma nemam fiksnu pa se snalazim za internet putem zraka. Vip mi nudi jako dobar paket ali signal mi za net nije dobar.

Forumaš
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone ima lion bateriju koja se ne bi precesto trebala puniti i prazniti do kraja.. za tu bateriju je najbolje nadopunjavanje..

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mene baš briga za punjenje dok je spojen na komp. Ili...da pojasnim, barem 20 puta na dan spojim svoj iPhone na docking i punim ga/syncam. to je ujedno i jedini način kako punim mob. Stalno mi je spojen na punjaču, napuni se par postotaka, neko nazove ja ga iskopčam. Onda ga opet ukopčam na 10 sekundi, novi poziv - ja ga opet iskopčam !!!
    Tako svaki dan, i ne pada mi na pamet zamarati se koliko će to skratiti vijek bateriji nakon jedno 2 godine...
    Tada će to ionako bit smeće od mobitela.

Naravno, ukoliko mislite koristiti mobitel 5 godina ili dulje, onda se u potpunosti slažem sa svim oprezom koji poduzimate prilikom punjenja Vašeg mobilnog uređaja

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Operater
    T-mob,Vip,Tele2,Bon.
    Godina
    60
    Bodovi
    11.363
    Nivo
    25
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao God's Servant Pregledaj post
    Mene baš briga za punjenje dok je spojen na komp. Ili...da pojasnim, barem 20 puta na dan spojim svoj iPhone na docking i punim ga/syncam. to je ujedno i jedini način kako punim mob. Stalno mi je spojen na punjaču, napuni se par postotaka, neko nazove ja ga iskopčam. Onda ga opet ukopčam na 10 sekundi, novi poziv - ja ga opet iskopčam !!!
    Tako svaki dan, i ne pada mi na pamet zamarati se koliko će to skratiti vijek bateriji nakon jedno 2 godine...
    Tada će to ionako bit smeće od mobitela.

Naravno, ukoliko mislite koristiti mobitel 5 godina ili dulje, onda se u potpunosti slažem sa svim oprezom koji poduzimate prilikom punjenja Vašeg mobilnog uređaja
    Ma kakvi 5 godina mislio sam ga uzeti i koristiti na kompu kao modem jer mi je njegov paket iz T-mobila bil najvise prihvatljiv posto nemam fiksnu.
    Symbian & Windows Mobile

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bic1 Pregledaj post
    Ma kakvi 5 godina mislio sam ga uzeti i koristiti na kompu kao modem jer mi je njegov paket iz T-mobila bil najvise prihvatljiv posto nemam fiksnu.

A KAKO to mislis IZVESTI molim te. Posto je tek sa 3,0 softwerom to moguce a jos je 3,0 SOFTWARE u BETA fazi i izlazi tek u 6 Mjesecu kad i novi iPhone.

isto tako to kaj se tice baterije meni je svaki dan spojen na iTunes po par puta na dan i baterija mi drzi kao prvog dana cak sada sa novom 3.0 Beta2 softwarom i dulje. tako da kaj se tice trajanja baterije nemas frke a i mjenjanje baterije te kosta 50-100 KN + troskovi same baterije naravno kada ti prode Garancija.
    Zadnji uredio viperpitbull : 03-04-2009 u 09:22

Forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Bodovi
    12.807
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.807, Nivo: 27
    Bodovi: 12.807, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apple je izdao priopćenje da mu čak često dopunjavanje koristi a ne šteti. Štetno je da ga se isprazni do kraja. Vremena se očigledno mijenjaju!

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Sep 2007
    Mobitel
    iPhone 3G 8Gb
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mamlazarka Pregledaj post
    iphone ima lion bateriju koja se ne bi precesto trebala puniti i prazniti do kraja.. za tu bateriju je najbolje nadopunjavanje..
    = Citat = Izvorno postao superior Pregledaj post
    Apple je izdao priopćenje da mu čak često dopunjavanje koristi a ne šteti. Štetno je da ga se isprazni do kraja. Vremena se očigledno mijenjaju!
    Očito vas nitko nije ni primjetio.. Heh a najbolje ste upravu..

BTW. kao što God's Servant kaže, svaki dan se stavljuju i skidaju slike, pjesme, aplikacije pa čim ga spojiš odma i puniš, ako i zajebeš bateriju uvijek je puna do vrha, pa da drži samo 1 dan, drugi dan opet isto.. Tak da nema brige..

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinoć sam gledao neki filmić na Youtube kako se mijenja baterija - nije baš stvar za svakoga. Mislim da bih radije platio nekom da mi je promijeni...
    Što se tiče tetheringa (korištenja moba kao "modema" za izlaz na net sa laptopa ili kompa) - moguće je. Treba ti Jailbreakani iPhone i jedna aplikacija koju je, naravno, Apple maknuo iz AppStorea ali se i dalje da nabaviti (http://appulo.us/appdb)
    A trajanje baterije - kao i svaka Li-ion baterija, i kao što su neki gore iskomentirali - baterija ima vijek trajanja. Točka. Kompletno pražnjenje pa punjenje se preporuča obaviti tek svakih 30 punjenja ili tu negdje, ne češće, jer ta baterija to ne voli. A u manualu od w910i Sonyericsson baš lijepo piše da "bateriju nije potrebno potpuno prazniti pa puniti, nego dopunjavati po potrebi, kad zatreba". Nema memory-efekta, tako da nije bed. Nakon određenog broja ciklusa i vremena baterija će otići pa će trebati zamjenu, ali to se ne da izbjeći. Još se spominje da baterije nikako ne vole veliku toplinu (to ih najviše uništava), dakle ne ih ostaviti na suncu ili u autu, i kad se puni ne smije se grijati, dakle izvaditi mobitel iz futrole, ne ostaviti ga kraj izvora topline itd.
    Ali 2 godine bi trebala više-manje normalno raditi, tako da mislim da tih $100 nakon 2 godine nije greda - pošto će trajat još toliko onda, a za 4 godine ćeš sigurno mijenjati mobitel...
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BlueDevil Pregledaj post
    Nakon određenog broja ciklusa i vremena baterija će otići pa će trebati zamjenu, ali to se ne da izbjeći.
    Da, samo što nitko ne govori da svako punjenje obuhvaća jedan ciklus.
    Pa ga vi stalno onda stavljajte na punjenje.

Drugim riječima...češće punjenje, kraći vijek rada baterije.

Motorator Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

The truth about iPhone battery

Wrong! I ja mislio da je tako, i evo surfam malo, tražim tips & tricks za baterije, kad naletim na The truth about iPhone battery. Vjerujem da će ga (svi) pročitati, ali onaj dio koji me zapravo prosvijetlio je:

“After 400 complete cycles, the iPhone’s battery still has 80 percent of its charged capacity,” Joswiak said. “And by a complete charge cycle, I mean completely draining the battery, a full chemical cycle.” In other words, using a little battery and then putting your iPhone back in its dock doesn’t count as a charge cycle. If you use a quarter of your iPhone’s battery and then re-charge it, Joswiak said, that’s the equivalent of a quarter of a charge cycle.

“If you top it off, you’re not wasting a charge cycle,” Joswiak said.
    (Greg Josiwak = Apple marketing vice-president)

U slobodnom prijevodu (za eventualne ne-jezičare), čovjek tvrdi da baterija zadržava 80% kapaciteta nakon 400 punih ciklusa (to tvrdi i User's Manual). Ali "400 ciklusa" znači "400 punih pražnjenja i kompletnih punjenja, dakle cijeli kemijski proces punjenja". Dalje kaže da ako samo nadopuniš bateriju, to NIJE jedan ciklus - tipa ako nadopuniš 1/4 baterije onda je to 1/4 ciklusa.
    Puni ciklus savjetuju otprilike jednom mjesečno, dakle isprazniti do kraja i napuniti do vrha svakih cca. 30 dana.

Moja drži cca. 1 dan. Bila je na struji do ujutro u 6, a sad je na 1/4. Usage stats veli "1:45 usage" i "13:08 standby", s tim da mi je screen brightness na "auto" (sad sam ga i smanjio na oko 1/4 onog slidera), 3G je uključen WiFi je off, imam uključen push za mailove (što sve guta struju, naravno) i isključene one Locations varijante. Ergo, štedim gdje mogu, ali 1 dan mi izgleda kao maksimum. Također, moguće je da se još nije formirala baterija kako treba, ipak je to tek drugo punjenje...

Koliko sam shvatio iz gornjeg teksta, bateriju treba nadopuniti kad ti paše/kad si u mogućnosti jer je isti vrag da li je prazniš do krajnje granice pa je puniš do vrha ili kad si u prilici a baterija je na 3/4 onda je dopuniš tih 1/4 do vrha - isti vrag. Trajat će 300-400 punih ciklusa, dakle iznad godinu dana kako sad izgleda, a tada će imati 80% kapaciteta - dakle nije za u smeće nego nešto manje.
    Do tada će, kako isto čovjek veli u tekstu, već postojati i alternative Appleovom programu zamjene baterija koje će biti jeftinije i pristupačnije. Navodno na mackorisnik.com postoji ne malo ekipe koja to radi "u fušu" - mijenja baterije u iPodu i iPhoneu, za cijenu baterije plus nešto za ruke (naravno) a baterije se daju naručiti izvana po ozbiljno nižoj cijeni nego što to Apple traži.

U tri riječi: nije me briga. Kad padne na 80% ako mi bude premalo promijenit ću je i mir. Na kraju krajeva, to što T-mobile daje aparat već za 1kn (u tarifi i500) ne znači da uređaj stvarno košta 1kn pa je $100 za "official" promjenu baterije puno - uređaj je blizu 7000kn, ako se dobro sjećam, kad ga se kupi legalno i otključanog. A na 7000kn dodatnih 550 nakon godinu i pol mi ne izgleda kao nemoguća misija.
    Zadnji uredio BlueDevil : 04-05-2009 u 19:26 Razlog: tipfeler

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hajde, ako je tako. Ako oni vele da tako gledaju i procjenjuju bateriju neka im.
    Mada, inače u elektronici se svako punjenje računa kao ciklus jer se na približno isti način utječe na barijeru djelomičnim ili potpunim punjenjem. Bitno je samo priključenje na mrežu i djelujemo na barijeru naboja.
    Ali ako su oni napravili neke inovacije onda super.

Samo gledam tebe, pa onda gledam svoj iPhone. Drži mi 3 dana uz poprilično čačkanje. 3G ne koristim, ali sam dosta na wlan-u. Uz automatsko podešavanje osvjetljenja ekrana i slično. Ogromna je razlika jedan dan i 3 puna dana. A napunim ju za 3 sata. Nije vrag da 3G toliko mnogo papa...

31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Wisher Pregledaj post
    Nije vrag da 3G toliko mnogo papa...
    Igram se malo, jedno praznjenje samo uz 3G, jedno samo uz WiFi, jedno bez iceg.
    -3G ubija. Pogotovo tamo gdje je signal na granici. Znaci cim nisi u centru Zagreba-stalno
    Zadnji uredio marioo : 05-05-2009 u 08:59

Motorator Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mda, izgleda da 3G stvarno ždere bateriju
    Sad sam ga na OFF stavio pa se vrti EDGE. Vidjet ćemo kako to šljaka...

Mislim, nema govora o tome da su sj. bateriju. Stvarno je prekratka za takav ogromni display i sve te kerefeke koji se vrte i gutaju. Čak sam gledao one dodatne, eksterne baterije, ono što izgleda ko' futrola ali ima bateriju u sebi. Samo ruuuuuužno, za poludit ružno.
    Jedina nada mi je sad da će OS 3.0 popravit stvar nekako.

Jer nisam još niti jednu igru ni probao igrati, u pravilu gledam mailove, imam par (10ak) minuta razgovora, i to je to. Stvarno žalosno...

31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moram priznat da mi je ta baterija bila najveca prepreka pri uzimanju iPhonea.
    al sad, kolko god da je s funkcijama u defektu, s njim mi je tolki gušt radit. A taj gušt i ovakav ekran negdje se nažalost moraju naplatit

kaj se tice OS 3.0 cisto sumnjam da bu bolje, mada se jos uvijek nadam. jer kolko god popravili potrosnju opet uvode onaj push i svakakve bedastoće. eventualno u novom iPhoneu...

Motorator Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A znam, da.... Isto i ja razmišljam... Stvarno je gušt

Usput, kad je na struji i napuni se do vrha, onda ne ždere bateriju nego radi samo na struju, ili? Tako su nekad kazići radili, staviš baterije, spojiš struju i on ne dira baterije dok god ima struje. Valjda je i na mobitelu tako?

Sad samo da nađem gdje kupit neki desktop stand da ga na poslu mogu držat na struji pa će bit lakše...

31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kolko sam skužio, kad se napuni, ikonica baterije prek sebe vise nema oni strujicu nego strujni kabel, pa pretpostavljam da je to to.
    Non-stop nadopunjavanje bi ubilo bateriju, a nije ni da je ovak ima baš preveć..

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Operater
    T-mob,Vip,Tele2,Bon.
    Godina
    60
    Bodovi
    11.363
    Nivo
    25
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa ljudi hvala na komentarima eto bil sam zel Iphone zbog tarife kako ima muha i musica prodal sam ga,(iskreno nisam ga ni mislil zadrzati).
    Sad koristim natrag svoju N82 i tarifu od Iphonea,sve mi odgovara,imam Internet Nokia sluzi kao modem,nemam problema sa baterijom dapace imam dodatnu.
    Naime na poslu nemam mogucnost punjenja baterije i zato dodatna (za svaki slucaj).
    Na Iphoneu je stvarno TS zaslon na dodir a ne pritisak i Internet Browser super.
    To kad bi ostalo i dodali nekakvu hardware tipkovnicu kao i baterija da korisnik sam moze zamjeniti,da sluzi kao modem i ne puni bateriju na Pc-u bil bi (ultimate mob).
    Symbian & Windows Mobile

Motorator Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eh... meni je baš ta full-touchscreen varijanta bez tipkica prva liga. Još čitam jedan PDF (ebook) naslova "iPhone.The.Missing.Manual.2nd.Edition.Aug.200 8" koji ima skoro 300 stranica, i u kojem sam vidio još stvarno tonu stvari koje su mi još više otvorile oči (da, šaljem mailom ako netko hoće). Da samo spomenem malu glupost: kad tipkaš poruku, slova su uska: međutim, ako je uključen onaj "T9" odnosno pogađanje riječi, pa utipkaš recimo prva dva slova... Neka bude "GR". iPhone već gleda u riječnik i zna da iduće slovo ne može biti "N" jer nema riječi sa "GRN" u riječniku, te tako proširi zonu registriranja slova "M" ili "B" a ostala slova smanji. Tako ćeš lakše pogoditi "GRM" ili "GRB" jer su te zone postale privremeno veće, a ostale manje.
    Možda nije najbolji primjer ali bitna je logika, koja je stvarno hvalevrijedna. Itd.

Uglavnom, glede baterije: ubio sam 3G, dakle push mail mi radi preko EDGE mreže. Jest da je malo sporije, ali to mi za mailove nije bitno. No, baterija traje osjetno duže! A kad moram surfati, uključim 3G koliko mi treba i mir. Stvarno se osjeti razlika...

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Iphone i iTunes pomoć
    By Mario99 in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 13-12-2008, 23:19
  2. [E60] Punjenje baterije
    By Lejzermaster in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 24-08-2007, 23:36