Da, zakljucao si ga sa upgrade-anjem. Trebas pricekati za novi Jailbreak. Ne znam da li je vec na internetu.
Verziju softa mozes provijerit na itunes-u.
Iphone 2G sam odličio nadograditi softverom 2.1 i itunes radio backup dugo i ja otišo, vratio se za komp asnije ono kaže neki error, a reko dobro i sad na mobu skroz stoji itunes i jedino što mogu napraviti je poziv u nuždi, ugasim ga upišem pin i kaže uspiješno upisam pin i u gornjem kutu piše tele2. Nije vrag da sam ga zaključao????Kada nema kartice u telefonu kaže da ubacim utključanu i ispravnu karticu da bih aktivirao iphone(vidi sliku)?!
Evo ovo mi stoji
Imam još jedno pitanje kako provjeriti koji mi je soft na iphoneu?
PS: Imam iphone par dana i mogu reći IPHONE JE SRANJE!
Zadnji uredio Mario99 : 30-09-2008 u 17:23
Da, zakljucao si ga sa upgrade-anjem. Trebas pricekati za novi Jailbreak. Ne znam da li je vec na internetu.
Verziju softa mozes provijerit na itunes-u.
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
iPhone 3g je predobar, a soft gledaš pod settings-general-about
btw:
unlock iphone 2g
Zadnji uredio The Untouchable : 02-10-2008 u 00:09
da zaklučao sam ga, pa sam ga otključao sad je sve ok!
...i vidjet ces da iphone nije sranje!![]()
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
Evo odlučio asm se izbrisati sve podatek koje sam nakupio na iphone u ovih tjedan dana i sad se neće uplaiti tj. stoji da prištekam kabal, pa kaj sam sad napravio samo sam otišao da resetira sve podatke i izbriše ih, šta da sad radim?!?!?!??
moze meni neko pomoc sa itunes dogodilo mi se nesto smjesno neznam ni sam kako...evo screenshot...
ovo nije nikakav photoshp ni zezancija nego me to stvarno pocelo zivcirati...
http://slike.hr/slika/itunes0.bmp
moze ko pomoc??
Misliš na to što što su ti pjesme označene rozom bojom?
BTW, idući puta uploadaj sliku u JPG-u. BMP je preogorman.
nisu oznacene roze oznacene su zelene lol... a ovako normalno su roze..
Bookmarks