Sta mi preporucujete da kupim SE K700i ili Nokia 6600?
Znam da su dva potpuno razlicita mobitela, ali eto danas sam citao puste forume i review-e, i nemogu se nikako odlucit![]()
BTW odustao sam od N7610 zbog velike cijene
Sta mi preporucujete da kupim SE K700i ili Nokia 6600?
Znam da su dva potpuno razlicita mobitela, ali eto danas sam citao puste forume i review-e, i nemogu se nikako odlucit![]()
BTW odustao sam od N7610 zbog velike cijene
To moraš ipak sam sa sobom raščistiti, "cigla"+symbian ili normalan mob...
S obzirom da imas t630(ako tocno pise) veca promjena ti je da uzmes nokiu, a i bolja je. A da je veca to stoji, ali snaci ces se di ces s njom...
Razlika u cijeni i nije bas velika. Moja preporuka Nokia.
Nokia definitivno
Kupi N6600 i nece ti bit dosadno(govorim iz iskustva)!
A ja ovo potpisujem.Izvorno postao Brunek
![]()
...ako planiraš imati programe na mobu,onda N6600...a ako ne,ako te to ne zanima,uzmi K700i...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nije da se baš slažem, ali ako si odlučio...jerbo Nokia je cigla i to koja, ima je moj drug i sem toga što ima više aplikacija pravljenih za Simbijan nema ništa bolje od k700i.
......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ljudi puno vam hvala na odgovorima, odlucio sam se, kupit cu Nokiu 6600![]()
Odlucio sam se za nju jer vidim da kupnjom SE K700i nebi puno dobija s obzirom na T630 kojeg trenutno imam![]()
Dobija bi eventualno bolju kameru, bolji ekran, malo bolji i brzi izbornik, to mi nisu dovoljno jaki argumenti da bi prevagnuli u meni da kupim taj mob.
A Nokia ima sve kao i K700i + podrska za MMC kartice, symbian operativni sustav koji pruza mnogobrojne mogucnosti..., zapravo jedini Nokiin minus je taj sta je malo presiroka i debela za moj ukus ali to mogu pritrpit s obzirom na njene mogucnosti![]()
Dobar izbor ja ću ju imat za 2 tjedna (6600 RULEZ)Izvorno postao mladjo
![]()
Bookmarks