pa ovo se isplati. za 50 kuna kupis novu karticu i stavis 20 kn na nju svaki mjesec.
prakticki ti daruju 300kn. 1000 x 0.29lp = 290kn...
znači 5 mjseci moraš biti njihov korisnik da bi sve iskoristio. isplativo
Stigla ponuda tomata za Božić:
iskoristi ovu nevjerojatnu ponudu i do 31.01.2009. postani novi tomato korisnik* te primi 1000 besplatnih SMS-ova.
1000 besplatnih SMS-ova dodjeljuje se u četiri mjesečna paketa od 250 SMS-ova.
nakon što ostvariš prvi poziv, prvi mjesečni paket besplatnih SMS-ova bit će ti dodijeljen početkom sljedećeg mjeseca. dakle, ako aktiviraš svoj račun tijekom studenoga, prvi paket besplatnih SMS-ova dodijelit će ti se 1. prosinca. za dodjelu preostala tri paketa besplatnih SMS-ova obnovi svoj račun bilo kojim bonom, u iznosu od 20, 50 ili 100 kuna.
http://www.tomato.com.hr/tomato/show...&idnews=658679
Koji bilo!
pa ovo se isplati. za 50 kuna kupis novu karticu i stavis 20 kn na nju svaki mjesec.
prakticki ti daruju 300kn. 1000 x 0.29lp = 290kn...
znači 5 mjseci moraš biti njihov korisnik da bi sve iskoristio. isplativo
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Uz pretpostavku da pocetni tomato box ima trajanje 3 mjeseca i kosta 50kn ispadne da placas 50 + 20 + 20 + 20 + 50. Znaci platis 160kn da bi dobio poruke u vrijednosti 290kn kroz 5 mjeseci. Ako i uplaceni iznos potrosis na poruke (550 poruka) ispada da te na kraju jedna poruka kosta 10lp.
Gledajuci kroz 5 mjeseci ispada 310 poruka mjesecno i po cijeni od 10lp daje 31kn mjesecno na poruke.
Znaci isplativo je onima koji trose vise od tog iznosa mjesecno samo na poruke ukoliko im se da kupovati jos jedan broj.
Isplativost kod tih "mega ponuda" uvijek je relativna![]()
al gle ako stavim 50kn na račun na početku tih 50kn trošim na pozive i šaljem 250 besplatnih poruka. zašto bi uplačeni iznos trošio na još poruka?
poruke vrijede za sve mreže, jelda?
ne kužim kaj si htio sam ovih 31kn mjesečno na poruke? ja ako stavim 20 na karticu i pošaljem 249 poruka meni se neće skinuli niti jedna jedina lipa. što bi značilo da ja tih 20kn trošim na sve ostalo tj na pozive. ona ne kužim kakve veze ima trošenje 31kn mjesečno na poruke?
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
e da li te oni trebaju obavijestiti da si primio tih 250 sms poruka? meni ništa nisu javili a prošli mjesec sam aktivirao sim karticu.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
ja sam 2.12. dobila obavijest da mi je sjelo tih 250 poruka, a nesto kasnije i da mi je sjelo novih 50min i 50 poruka...
dakle, obavijest za oba dvoje...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
za 50 min / sms sam dobio ali za ovih 250 nisam.
da li to možda ima veze zato kaj nisam kupio tomato SIM u prodavaonici već sam uzeo neku promotivnu tomato SIM karticu koju su dijelili u nekom časopisu?? ali svejedno sam ju aktivirao u točnom razdoblju.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
moze bit da je to...koliko znam vrijedi za limenke i one kartonske pakete kupljene u prodavaonicama...i znam da u tu akciju ne ulaze kartice koje se dobiju uz mob...
pa pretpostavljam da ni te promo kartice ne ulaze u akciju...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
pa stignes kupiti jos paket...mislim da vrijedi do 31.1.
R.I.P.-16.10.2007.
WTF??? ja aktivriao racun jucer i stigla mi danas poruka...
od 1.2. primit ces 20 besplatnih sms ova. nakon toga svakog mjeseca obnovi racun bilo kojim bonom i primi po jos 20 besplatnih smsova tijekom sljedecih 9 mj?
WTF??? gdje je mojih 250 poruka???
Nisam ni ja dobio, ali ja sam aktivirao karticu koju sam dobio na nagradnoj igri, pa tako nisam nista ni ocekivao... Isto su mi "dodjelili" 20 poruka...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
ja nisam nikakvu poruku dobila, niti dobila poruke...jedino onih 50 poruka iz tarife plus...
R.I.P.-16.10.2007.
Mozda sam nesto krivo zapamtio, ali meni se cini da su meni odmah poslali SMS nakon sto sam kliknuo link koji sam dobio na mail...
---EDIT---
Sad sam malo potrazio po mobu i nema te poruke, sad neznam da li sam je izbrisao ili je mozda stvarno nisam dobio....
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
meni jos nije sjelo mojih 250 poruka...danas sam zvala SZK i na to potrosila nekih 10ak kn((( poslana je prituzba i javitce se u roku tjedan dana...bas da vidim...
R.I.P.-16.10.2007.
svaka castevo danas mi je sjelo 250 poruka
![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Meni ubacili 250 poruka, ne znam na koju foru.
Broj je prebačen sa vip-a u tomato.
Svašta, ali super. Broj je inače prebačen još prije te akcije.
Siguran sam da je greška u pitanju?!
I išao poslat poruku kad ono nestale svih 250 poruka i one što mi je ostalo iz tomato plus tarife i za ne falit još su naplatili poruku. Užas
Pogledajte svi koji imate uključenu tomato plus tarifu progutat će vam sve poruke
happy, ja samsvoje poruke i minute iz tomato plus tarifepotrosila i dobila tih 250...prosli mjesec sam na tih 50 poruka dobila jos 250 i imala ukupno 300 poruka...nista mi nije progutao...
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks