Vista?Meni istu stvar izbacuje za stikove i za mob, kolko god puta skenirao ili šta već, uvijek isto. Zasad samo ignoriram.
Dakle, idem spojit mobitel sa racunalom putem USB-a i na mobitelu odaberem "Masovna pohrana". E sad mi se otvore 2 nova prozora, 1 za memorijsku karticu i 2. od microsoft windosa sa textom: "Do you want to scan and fix N96 16GB (F)??", te su mi dolje 2 opcije, 1. "Scan and fix (recommended)"-This will prevent future problems when copying files to this device or disc, i 2. "Continue without scanning". I ja odaberem onu prvu opciju i komp mi radi neke skenove ovo ono i u roku 30 sekundi zavrsi i pojavi mi se prozor "AutoPlay" za memoriju telefona. I ja si mislim sav sretan da sam rijesio problem, no kada sam opet spojio mobitel opet mi se pojavi onaj mutavi prozor i trazi opet skeniranje...
Nezelim nista radit (resetiranje mobitela i vracanje na tvornickih postavke) dok ne cujem sta bi to moglo bit.
Hvala unaprijed.![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Vista?Meni istu stvar izbacuje za stikove i za mob, kolko god puta skenirao ili šta već, uvijek isto. Zasad samo ignoriram.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da, 64 bitna Vista...Jao kako mrzim tu prokletu Vistu. Jel postoji neki nacin da se to "skipa", znaci da se vise ne pojavljuje ta poruka??
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks