Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Problem kod spajanja E-710 sa racunalom

Evo moga problema.Imam samsunga E-710.Imam data kabal za D500.Dali ima veze sto nije tocno kabal za E-710?Jer ja vidim da svi ti kablovi imaju isti prikljucak,a E-710 je valjda najjadnije obrađen od svih modela što se tiče povezivanja sa racunalom.A mob je dobar.
    Ukljucim data kabal u racunalo,ali ga racunalo ne prepozna.Imam one USB to serial drivere,vise vrsta,imam pl2303 drivere,instaliram ih,ali kao da nisam nista napravio.Naime,tamo kod portova mi se uopce ne pojavi USB to serial ili slicno.Nema NISTA!!
    Ukljucim mob na racunalo,ovaj nemoze prepoznati uredaj(prepozna ga samo kao unknown device).Hocu naknadno dodati drivere na taj unknown device,ali kaze mi da driveri ne sadrze informacije o uredaju.STA DA RADIM??
    Imam neke programe,Mobil Edit,MobTime_Cell_Phone_Manager,sutra nabavljam EasyGPRS,programi rade,ali uzalud kad nemoze racunalo prepoznati mobitel.
    Usput,kabel je od firme Koracell,dobio sam i drivere za sve to,ali vec sam spomenu da nista.Imam skinuto mnostvo uputa kako instalirati,ali nista ne pomaze.Ljepo piše da bi racunalo moralo prepoznati kabal iako nije ustekan u mobitel,nego samo u usb,ja to probao,ali nista ne prepoznaje.Ako prikljucim mobitel,onda ga samo kao Unknown device prepozna.
    USB TO SERIAL kabal????Pa jel ja šta grijesim?Jel to kakav specijalan kabal???Jel mi šta promaknulo?Ovaj kabal na jednom kraju ima za usb prikljucak,na drugom direkt na mobitel...Jedino što radi je da kada ukljucim mob u usb,on se počme puniti....POMOČ!!
    Dali je greska sto je kabal za D500 a ne za e 710?????

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lakše malo, sad si zbilja ovdje nabacao sve živo i nisam niš skužio, osim da imaš problema sa spajanjem sa računalom...
    Prvo, E710 ni najjadnije napravljen mobitel, nego više-manje svi Samsungovi mobiteli imaju problema sa spajanjem sa računalom putem kabela...
    Drugo, nabavi EasyGPRS, te original Samsungov kabel PCB093LBE...zatim instaliraj program i spoji mobitel sa PC-om...tada bi trebao čuti zvuk na mobitelu, što znači da postoji komunikacija između moba i računala...tada namjesti portove u settingsima u programu (ako imaš serijski kabel, naravno)...ako ne radi, pokušaj ugasiti i upaliti mobitel, te restartati komp...ako ni onda ne radi, probaj upgradeta Windowse...ako ni onda ne radi, onda moraš malo čeprkat po kompu i jednostavno čekati, jer kao što rekoh, Samsung je zeznut kaj se tiče sinhronizacije s računalom...

Sretno!!!
    Bom Chicka WahWah

Super-forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Godina
    42
    Bodovi
    25.562
    Nivo
    38
    Bodovi: 25.562, Nivo: 38
    Bodovi: 25.562, Nivo: 38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa neide ti kabel od D500 na E710 nikako! neznam kako si uopce uspio ustekat u mob??? jer D500 ima puno siri konektor!

uglavnom...nemoras kupovat taj original samungov kabel, ja sam kupio (za e330, a to ti je isto ko i e700, e710, blabla) od neke UNKNOWN firme, i malo sam se nazahebavao kojih 2 dobra dana da to sve proradi.

i sto je najbolje, na kraju skuzis da nije da ti nesto krivo radis, vec jednostavno taj vrazji samsung PRORADI iz 15tisucitog pokusaja.

noviji samsungovi mobiteli nemjau tih problema.

ja ti preprucam da ides sve otpocetka:
    1. instaliras drivere za kabel
    2. odes na samsungovu stranicu FAN CLUB )nadji si tu negdje na forumu, jer ovo objasnjavam po 100ti put) i skini easygprs za svoj mob (i one programe koji dolaze jos, neznam napamet)
    3. i kreni na zahebavanje sa povezivanjem PC-MOB
    4. puno srece da potrosis sto manje zivaca

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa kabal ljepo paše...bez ikakvih problema.Konektori su potpuno isti.I kad ukljucim mobitel u usb,on se odmah pocme puniti,čak ima i zvucni signal.

Evo da sve ponovno pojasnim kako sam radio...

1.Instaliram drivere za USB to serial (pl2303)...
    -sada bi se kod portova trebao pojaviti "Usb to serial" ili slicno,ali NEMA.Tu je vec problem..

2.Svejedno sam pokusao prikljuciti mob,ali nista.Samo se puni,a komp javi da je nasao "unknown device".Probao sam ponovno drivere,ali pise da driveri ne sadrze podatke o uredaju (mobitelu).
    Usput,imam na kompu instaliran Bluetooth za motorolu.Jel on smeta?

Evo jos nekih poruka koje dobim kod problema.

Kad instaliram drivere za usb,nakon instalacije se pojavi poruka "To install software in Windows XP/2000/2003 connect drive to USB port.
    After unplug and re-connect device."
    Nakon sto stisnem OK,kaze da je uspjesno instaliran.Posto nisam bas dobar sa engleskim,sto tocno znaci ta poruka??Mislim,znam da je nekakva uputa za instaliranje drivera na XP,ali to se pojavi vec kad je skoro gotova instalacija.

Evo sto se pojavi kad spojim mob na usb.(u donjem desnom kutu,kod sata)

"USB device not recognized.

"One of the usb device attached to this computer has malfuncioned,and windows not recognize it!"

Zatvorena tema

Slične teme

1. Odgovora: 3
    Posljednji post: 23-01-2006, 21:30
  2. compaq ipaq spajanje s racunalom
    By BATERIJA11 in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 23-11-2005, 15:21
  3. Problem spajanja BT serial porta i 6600 PC suitea
    By sms freak in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 01-05-2005, 14:13
  4. problem kod spajanja n7650 sa bt sluš.
    By damgol in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 24-09-2004, 18:25
  5. Problem spajanja N3660 & Moto V525
    By //Wild-Boy\\ in forum Mreža
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 29-08-2004, 21:45

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke