A mozda malo previse ocekujes od tog auto-radija...
K800 se preko USB predstavlja kao dva posebna odvojena disk uredjaja. Tvoj radio ocigledno prepoznaje samo prvi (telefon). Nazalost, bojim se da tu nema pomoci.
Autoradio DEH4000UB povežem preko USB utora sa usb kabelom sa K800i i dotični HU može reproducirati samo pjesme koje su u memoriji telefona dok one na MS2 uopće ne vidi, niti reproducira. Ako za probu prebacim neku MP3 s kartice na telefon onda ju uredno vidi i svira.
Premalo je memorije na samom mobu da bi sada sve prebacio na njega, kako ovo riješiti, može li se?
A mozda malo previse ocekujes od tog auto-radija...
K800 se preko USB predstavlja kao dva posebna odvojena disk uredjaja. Tvoj radio ocigledno prepoznaje samo prvi (telefon). Nazalost, bojim se da tu nema pomoci.
Da nije USB kabel oštećen, ili konektor na mobitelu?
Onda radio valjda ne bi nista ocitavao...![]()
Hmm...@frenchkey, probaj s adapterom za memorijsku, pa vidi hoće li raditi.
Ako možeš u opcijama mobitela odabrati da kod spajanja na komp prikaže samo karticu, onda će ti raditi, u protivnom ne. Možda novi firmware ima poboljšanu suradnju.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
pa bar usb stickovi su sad skoro za dzabe. cemu onda spajati mob na autoradio?
iPhone 5s 16 GB
2 Ravilov, bojim se da si u pravu
2 Tails, s adapterom radi normalno
2 MrBlc, ne mogu na žalost
2 Imatic, da imam ih nekoliko, ali ono nebi bilo loše da i ovo radi
možda neki bolji HU može vidjeti 2 diska, hm...
U stvari vidi on 2 foldera, jedan glazba, a drugi foto, no oba na memoriji telefona
Ja bi volio da vidi karticu, a da ne vidi mob, kada bih već mogao birati. Ili da ima neki firmware za mob...
Ma nije bed, nego eto kao opcija.
Hvala na odgovorima
Je, ali to nije do radija nego do telefona. A na K800 koliko znam ne mozes birati sto da se vidi preko USB-a, vide se uvijek oba "diska", i to uvijek telefon kao prvi. Ipak pricamo o dummy telefonu...
Bookmarks