I sve to na kojem operativnom sustavu?Izvorno postao Mraz
![]()
Dogodilo se slijedeće...Neki dan sam trebao izbrisati stvari sa usb
diska,ali pošto je na njemu bilo dosta fileova odlučio sam se formatirati
ga.Nakon naizgled uspješnog formatiranja sam pokušao snimiti novi file na njega,ali više nije radio.Izvadio sam ga i pokušao ponovo,ali onda sam dobio poruku: USB device not recognized.. Pokušao sam sa još nekim sličnim diskovima i za svaki mi je isto javljao.Na drugim kompjuterima svi rade.Probao sam deinstalirati drivere,ali bez rezultata..Onda mi javi da je našao novi hardware i odmah poslije prikaže onu gornju poruku.
Šta bih mogao napraviti?
I sve to na kojem operativnom sustavu?Izvorno postao Mraz
![]()
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Mislio sam da se podrazumijeva - Windows xp,service pack 2. Jel moguće da mi je nešto baš crklo,da nema veze sa softwareom?
Kaj to znaci?Izvorno postao Mraz
Jel to znaci da kad si isao na My Computer, da diska vise nie bilo pod Removable devices, ili da je disk bio gore ali nisi mogao kopirat na njega?
Imas samo jedan USB utor na kompu??
Jel ti mish isto na USB-u?
Probaj u druge utore stavit pa vidi jel radi, ak radi onda ti je vrlo vjerovatno nesto oslo s tim doticnim utorom (ono il se zicica otpojila il stoli vec).
Meni recimo od 2 utora koje koristim, jedan konstantno ima probleme, jemput radi jemput ne, al vecinom ne radi
Dok drugi radi uvkjek bez problema.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
To znači da kad sam nakon formatiranja pogledao u my computeru na removable device pisalo mi je da je zauzeto 0 kb i da je slobodno 0 kb.Nakon toga sam izvadio stick,probao ponovo i od tada mi stalno javlja kako ne prepoznaje uređaj.Imam 6 utora na kompu,ne radi na nijednom.Miš je spojen na usb i sve je ok.Sad sam probao ponovo sa deinstalacijom drivera i to izgleda ovako:
-pojavi se okvir Found new hardware - usb device
-onda u istom okviru piše unknown device
-na kraju kaže - your new hardware is installed and ready to use
U my computeru se ne pojavi removable disk,a ako ga izvadim i stavim ponovo,javi usb device not recognized.
To je cijela situacija.
Zadnji uredio Mraz : 11-05-2006 u 01:53
Ajd napravi backup trenutnih Windowsa i stavi nove tek tolko da se uvjeriš jel se nešt poklalo od softvera ili je hardverski problem... To ti je nekih sat vremena posla.
Bookmarks