ja mislim da bi ti za ono sto trazis bio savrsen sony ericsson w890 .. ima cist solidnu kameru nije debel a i ima odlican zvuk...
Da ima ekran najmanje 2,2". Da ima dugu bateriju dok se slusa muzika, treba bit dobar zvuk na slusalicama. Da za taj mob mogu kupit in-ear slusalice. Da lijepo izgleda i da nije predebel. Da ima dobru kameru po mogucnosti da budu velike slike kad ih stavljam na facebook.
Gledao sam C510.
Mislim da netrebam potrosit mnogo novca za ove kriterije, pa sto jefitinje-kvalitetnje.![]()
ja mislim da bi ti za ono sto trazis bio savrsen sony ericsson w890 .. ima cist solidnu kameru nije debel a i ima odlican zvuk...
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
i zaboravio si ono najvažnije napisat; cijena, način kupovine...
CARpeDiem*
a nebi kupovao preko oglasnika
ne w890. strogo se drzim da ima 2,2" ekran,
gledao sam 5310, a on mi je dobar, sto ima slicno njemu, da bateriju dugo drzi na muziku bar 10 sati , prepostavljam sam W I XM
Zadnji uredio Narcisiodni pas : 09-04-2009 u 09:20
DA SE VI ne zamarate nasao sam jedan model koji vrijedi pricekati, bar ja jer meni je sve sto mi treba, + dodatno 3.2 mxp + wifi + Music play Up to 25 h + 16 m bolja, 12mm debljina... i to sve u jednoj nokiji? znate koja*
Traženje mobitela koji odgovara tvojim kriterijima nije ničja dužnost na forumu, već isključivo dobra volja. I ako hoćeš mišljenje članova foruma o tom modelu koji si našao je preporučljivo da navedeš o kojem je mobitelu točno riječ, a ne da postavljaš pitanja kao "Znate koja?"
A inače govoriš o Nokiji 5630. Preporučujem ti da pogledaš review, jer će ti baterija po mojoj procjeni izdržat 1 dan uz intenzivno slušanje glazbe.
kad prevedem to sa mobile reviewa, čudim se zaso kazes da cu moc slusati samo 1 sat glazbu
The handset utilizes a 860 mAh Li-Ion battery (BL-4CT), rated for 400 hours of standby, 7 hours of talk time, 22 hours of music, 90 minutes of video recording (top quality settings) and 150 minutes of video playback.
In Moscow the 5630 XpressMusic lasted around 2 days with moderate use (40 miuntes of calls and up to an hour of music, a dozen of images and several minutes of video). It takes the battery just shy of 2 hours to charge from empty to full.
Below is our chart of battery times we managed to squeeze out of the 5630 XpressMusic:
* Video playback – 2 hours
* WEB-surfing (EDGE) – 3.5 hours
* Music (in earphones) – 21 hours
* Radio – 22 hours
* Games – 4.5 hours
radi se o tome što ti ne razlikuješ 1 dan kako je napisao AM, jer je tebi to isto kao i 1 sat. i ne čitaš pažljivo zato kaj je am napisao još jedan prilog uz glagol slušanje koji ti je očito promaknuo.
i rekao si da ti w890 ima pre mali ekran dok 5310 ti ima dobar,a zapravo oba dva imaju ekran ispod 2,2"!![]()
Zadnji uredio Harasho! : 09-04-2009 u 14:56
Bookmarks