a tebi je jako tesko palo!!!kakva je reza ekrana,boje,kamera okvirna cijena!!!
dakle ljudi imam P7800 do petka na testu... kao sto primjecujete, velimir ima neku guzvu pa je na mene spao nezahvala zadatak da to bude prvi sony ericsson koji cu recenzirati...
od vas zelim da me pitate sve sto vas zanima; mozda dobijem koju dobru ideju za clanak
hvala
a tebi je jako tesko palo!!!kakva je reza ekrana,boje,kamera okvirna cijena!!!
Ups!!!
Znači ako napišeš dobru recenziju (po nekim napisima u ovom forumu) uskoro češ postati ponosni vlasnik istog (možda ga uskoro nađemo pod "oglasi")...
A sad ozbiljno kad ga već posjeduješ (sic!) kolika mu je brzina odziva (memorija, slanje poruka, pristup imeniku, tromost ekrana...) i usporedba softa s T300 jesu li što popravili ili...
Usput probaj ga strpati u džep pa malo prošeči pa nam opiši dojmove (znači pravac kafić i s njim na stol naravno mislim na mob...).
Mi ćemo ostali čekati...![]()
bilo bi fora da mu ga neko mazna dok ga ima na testu!!!
@coma - zato ga i ne nosim sa sobom, nego kako su mi uzeli moje mobove jer imam to, a 6310 je na GPRS-u kada sam isao van nosio sam 5110... kako su me samo gledali - "ti radis u Mobilu? Phew!"
S obzirom da ima touchscreen bilo bi možda zgodno provjeriti koliko isti radi dobro u ekstremnim uvjetima.Prašan , prljav , zamackan i sl.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a jel se ikad nekom iz mobila dogodilo da mu maznu tel dok je na testu?
Možeš luknuti u novi Moby pa ti sve suprotno...![]()
Tach screen je fora ali se prlja uzas sve u svemu dobar napredak!!!
ja nazalost na te dvije stranice niasm uspio naci niti jednu korisnu informaciju o uređaju koju nisam znao prije sa neta...Poslao: dmi
Možeš luknuti u novi Moby pa ti sve suprotno...![]()
evo dijela testa koji ce izaci u Mobilu:::::: (specijalno za forumase)::
Prikaz onoga što se fotografira na zaslonu se odvija uz vrlo visok framerate, a fotografije izgledaju odlično. Ako to nije slučaj uz podešavanje mnogobrojnih opcija svakako će slika postati nogo bolja – moguće je podesiti osvjetljenje (brightness) slike, kontrast, osvjetljenje, veličinu i kvalitetu slika (640x480 na niže s 24 milijuna boja)… pa čak i podesiti aparat da sa slikanjem pričeka 15 sekundi kako bi se fotograf mogao naći na slici zajedno sa predmetom fotografiranja; baš kao pravi "fotić". Aparat sam procjenjuje koliko je mjesta za fotografije preostalo u memoriji (na najvišoj rezoluciji to je bilo oko 190), a slike je naravno moguće umetati u MMS poruka. U MMS moguće je ubacivati (postojeće i snimljene) zvukove, komponirati njihovo trajanje i učiti ovisnim o slikama, crtežu ili tekstu iz telefona. Isto je moguće poslati i e-mailom (POP3 i IMAP, SMTP slanje podržani) kao privitke, no i primiti mnoge formate koje telefon prepoznaje (Gif, Jpeg, BMP, PNG i ostale slike, MIDI, WAV, AMR i mp3 formati zvuka, Microsoft Word, Excel, Powerpoint, Lotus, ZIP, MS Outlook i mnogi drugi dokumenti…). Kada smo već kod formata moguće je u video pregledniku gledati mpeg4 filmove i streaming prijenose sa Interneta. Ta komponenta mogla bit biti prekretnica u mobilnoj telefoniji druge i po generacije kao iskorak u 3G kada bi se cijene GPRS-a urazumile i učinile pristupačnima za masovnu upotrebu. GPRS je inače class 8, 4DL+1UL. Internet preglednik služi za WAP ali i za pregledavanje "normalnih" stranica u HTML formatu, uz neke kompromise uzimajući u obzir skromnije dimenzije zaslona u odnosu na monitore stolnih računala. Spremnik za offline pregledavanje Internet sadržaja je 120 kbyte. Inače, uređaj korisniku na raspolaganju ostavlja 12 Mb interne memorije za pohranu podataka plus kapacitet Memory Stick Duo kartice. U prodajnom paketu se isporučuje 16 Mb kartica, dok se u prodaji nalaze kartice kapaciteta do 128 Mb.
Kaj nisi to mogao malo skratiti?
ma trebao si prenijet cijeli text!![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Ti si testirao 3650 i P800, pa koji je bolji po tvom misljenju, zasto ?![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Pa kad je več ponuđen memory bilo bi dobro napisati okvirno cijene za iste (u Hrvatskoj) te podržava li morphun platformu i razjasniti zašto s mobom dolaze rezervne stranice tj.umetci što pokrivaju utore za memory...
Obavezno razjasniti jesu li vrata s tipkovnicom tako krhka kao što izgledaju.
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
nema ihPoslao: dmi
Pa kad je več ponuđen memory bilo bi dobro napisati okvirno cijene za iste (u Hrvatskoj)
ne dolaze.imas krivu infoPoslao: dmi
te podržava li morphun platformu i razjasniti zašto s mobom dolaze rezervne stranice tj.umetci što pokrivaju utore za memory...
nisuPoslao: dmi
Obavezno razjasniti jesu li vrata s tipkovnicom tako krhka kao što izgledaju.
Evo izasao je Doom za P800
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio Jamal : 28-01-2003 u 17:04
Mozda nekad naprave i Fifu i NBAili GT
Fu greeeboteee!E ovo se zove rezolucija!![]()
e a di se stisce(kontrole)nisu valjda toch spreen???
ideeeeš!meni igrice ovako na kompu ne izgledaju!a plejeru,kaj kažeš da naprave GTA?to bi već bilo fora.
zapravo sam mislio na Grand Tourismo
ej tu si malo pretjerao za pocetak razvijanja(igrica na mobu)!GTA 1 i 2 bi se mogli uklopiti za sada!A 3d za 3D auto simulacije cemo morati malo pricekati.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
p4e pravo u žicu...
Kad vidjeh Doom sve mi se oko srca razlježe toplina (siječanja na zanimljive noči) i sad kao fan izgleda da ću morati razmisliti o P800...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
plejeru pa znam ja što je GT.al to je prezahtjevno za mob.kao što vjeko kaže,gta 1 i 2 bi igrali!trojka malo teže...a ovo kaj kažeš za 3d simulacije,zašto bi trebali čekat?pa ovaj doom je 3D.
Pa vjerovatno ćemo za GTA3 čekati onoliko koliko je trebalo i između Dooma i GTA trice za komp, što bi značilo koja godina.
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
Bookmarks