Pozdrav forumašima cafe.mobil foruma.
Davno je bilo to kad sam se bavio Motorolom V360 i kad sam znao sve o njoj....
Sada imam Nokiu N73 i o njoj neznam baš puno, pa vas molim za strpljenje i za pomoć.....
Ovako priremio sam neka pitanja, da ne spamam forum:
1. Kako se ta Nokia "hakira"? Pratio sam uputstva na forumu ovdje, ali nisam uspio.
2. Htio bih instalirati LCG Jukebox, al mi kaže Certificate Expired, valjda zbog neobavljenog u pitanju broj 1....?
3. Da li postoji koja aplikacija za FM radio, osim one ugrađene "Visual radio"?
4. Dali mogu ovaj mogitel smatrati glazbenim mobitelom, kao što su SE W serije, te da li se isplati kupiti kvalitetnije slušalice za njega, pošto mi one originalne baš ne odaju dojam kvalitetnih...?
5. Koliki je max. kapacitet memorijske kartice, koju ovaj mobitel može adresirati, trenutno je ugrađena kartica kapaciteta 1GB.....?
Evo to su ta pitanja koja me trenutno interesiraju.
Na telefonu sam do sada samo napravio ažuriranje software-a, preko PC Suite-a, bio je verzija 3.x.x.x, sad je 4.x.x.x....bio je HRV. izbornik, sad je ENGL, nema HRV za odabrati, ali mi ne smeta, pošto se svakodnevno služim engleskim jezikom.
Hvala svima koji će ovo pogledati, i koji će na bilo koji naćin doprinjeti riješenju mojih problema!!!
EDIT: ako sam pogriješio thread, ili ako postoji već negdje, molim moderatore za malo razumijevanja, dugo me nije bilo na forumu, pa neznam kako stvari stoje po novome.

Odgovori uz citat

Bookmarks