Dakle trazim mobitel 1000kn...
Posto je cookie otpal zbog nepristupacnosti...
Nesto slicno k800i... ali da ima veci display... po mogucnosti Wi-Fi... TS za tu lovu sumnjam da cu naci...
Mobitel vise za muziku, zabavu i tako to...
Jos cu probati potraziti za Cookiea da li ga bude gdje...
Ali samo vi dajte svoje predloske...
Zadnji uredio SimeRossonero : 10-03-2009 u 00:10
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Nije problem... lako dignem lovu na kladari... moze i do 1500kn
Preporucam Nokiu E51...
Forumaš godine :)
Moze i HP iPAQ 514
u ve-mila 1359 kn http://www.usporedi.hr/katalog/proizvodi/2/pogled/867/
Ako je do 1500 kn onda preporucujem 5800 xm jer mob je stvarno bomba.
5800 xm košta 1500 kn jedno u simpa mix ponudi
E 51 bi ti preporucio, a ako preferiras vise TS onda sam za XM 5800
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bilo bi dobro kada movitel nebi bio na pretplatu i tako nesto... nego odmah u paketu...
w595, nema wi-fi ni ts, ali ima walkman 3, 3.2mgpx,stereo zvučnike,shake itd..A vrlo je nov na tržištu.
nadam se moj idući mob
simpa 1500kn
vip 12 mj ugovor 900kn <== ovo ću vjerojatno izabrati
Sad sam malo sufral po T - comu, Tele2 i tako... i naso u T-comu u tarifi Moji Najbolji 200 5800 XM za 998 kuna sto je meni odlicno... e a sada bi ja htio koristit svoju karticu... ( tele2 ).
Otkodirat bi se moglo ali me je malo... hmm... zbog pretplate... Ako se nebude moglo... budemo koristil 098 nije neki problem...
Samo bi ove iskunije zelio pitati da li se to isplati tako uzeti... ?
...mislim da 5800 nije moguće otkodirati, jedino možda bude radilo sa TurboSIM , ali trebao bi provjeriti...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks