Da li moze neko da mi kaze, kako moze da se prenese kompletan imenik sa SonyEriccson K800 na Nokiu E71. I da li je to uopste moguce?
Ako neko zna kako se ovo radi, zamolio bih za objasnjenje. Unapred zahvalan
Da li moze neko da mi kaze, kako moze da se prenese kompletan imenik sa SonyEriccson K800 na Nokiu E71. I da li je to uopste moguce?
Ako neko zna kako se ovo radi, zamolio bih za objasnjenje. Unapred zahvalan
Ako postoji neki program za sinkronizaciju tvog SE s kompom i da može napraviti backup imenika u csv, vcf ili txt datoteku onda postoje dobre šanse da ćeš ih moći importati u E71 preko nokia PC suitea.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
a da li si cuo za neki program za SE koji to moze da uradi
Ili mozda najbolje da postavim post u grupi SE, da pitam za program, jel da?
Hvala ti u svakom slucaju
Zadnji uredio HCSC : 09-03-2009 u 00:26 Razlog: spojeni uzastopno napisani postovi, postoji tipka EDIT
Čuo sam i jednom davno koristio sljedeći program:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=43669
Ne sjećam se njegovih karakteristika, najbolje da isprobaš. A neznam ni postoji li još kakav program za sinkronizaciju SE i PC-a
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ako imas SE pc suite kao i Pc suite for Nokia to ti nije problem.
Oba ti se drze imenika od Outlook Expressa ili Office Outlook ovaj prvi imas u svakom slucaju u Windowsima.
Druga opcija slati preko BT istina cijeliimenik ti Nokia nebu odjednom prihvatila kao da saljes na drugi SE ali ide (isprobane opcije) sa preko 200 imena.
![]()
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Mobiledit,spojiš SE preko usb-a ,kada ti ga mobiledit prepozna napraviš export imenika pa nakon toga priključiš Nokiu i kad ti je uređaj vidljiv u mobileditu ideš na Phonebook i import-aš save-ani file koji si export-ao s SE-a.Da li moze neko da mi kaze, kako moze da se prenese kompletan imenik sa SonyEriccson K800 na Nokiu E71. I da li je to uopste moguce?
Bookmarks