Da li ti možda odgovara Tele2 Carnet?
dakle , treba mi iskljucivo internet. s obzirom da je u pitanju lap , bilo bi lijepo da je nesto bezicno . Telefon mi apsolutno netreba , to moram naglasiti.
Nararavno da nisam sad neuk totalno , dosad sam na jednoj drugoj adresi isprobao dobar dio nasih internet providera , a i surfao sam malo citao iskustva . Kuzim da uglavnom se neuzima samo internet , uvijek je tu jos nesto , ili telefon , ili kabelska . Telefon krizam , ali kabelsku bih cak uzeo ako je povoljno .
Vodjen tim uvjetima , prvo mi je za oko zapeo BNETov 2D paket. KAbelska i net, oko 170 kuna kolko sam skuzio . Al tu je onda nekakav najam modema , pa onda dalje , cujem da nije svugdje dostupno , da ljudi nisu zadovoljni programima .. kaj ja znam.
Mozda oni wireless stickovi?gledam ovo od Teleta , 1 GB 125 kuna. Mozda bih se nekak mogo zgurat u 1 gb , al tesko tesko , ajd modza nekak , al onda 125 kuna .. previse .
Da ne zaboravim , radi se naravno o Zagrebu .
Šta da radim , šta šta?
da odmah preduhitrim sve , sve mreže oko mene su zasticene. Prokleti WEP i WPA
![]()
Da li ti možda odgovara Tele2 Carnet?
da li ti mislis to koristiti samo na jednoj lokaciji ili se mislis sa lapom setat po gradu pa malo iz kafica, pa malo iz parka, pa malo od kuce... i tako
dobar grah daleko se čuje
Samo jedna lokacija ,,tele2 sam gledao , mrvicu preskupo s obzirom na dobiveni bandwith..
da i mene to otprilike zanima jer sam nedavno kupio lap i sada kad recimo idem na put na more nemam neta pa bime zanimalo neki usb stick za net bez neke glupe pretplate za par mjeseci ce ih davat u prasku za robu prat a sad kemijaju kako izmust sto vise para kao nekad za fiksni internet..
to postoji vec dulje vrijeme. za nekih 300tinjak kuna imas stick i cini mi se nekih 100tinjak na racunu. i koristis kad ti treba.
evo nasoh
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=26984769
dobar grah daleko se čuje
pa nemam ja nista protiv fiksnoga neta tj.FLATA ali nisam ja stalno doma a net mi treba i na putu pa zbog toga mi treba bezicni internet...
HOT spots brate.. fakat ih ima dosta , svaki dan sve vise . Benzinske neke isto..pogotovo vani.
da da nered imas pravo , DSL je rjesenje .. ovo sve su nekakve brije s tim stickovima , bar dok se ne unormale cijene.. jel ima neka spodoba da ima BT NEt
naglasavam , BT net
ne b.net
pa da se javi.,
Bookmarks