Ovako imam probljem, downladovo sam doom 3 tri fajla ( cd1 cd2 cd3 ) sve to u .iso formatu sve radi ok dok ne moram ubacit cd2, kad ubacim taj cd i kliknem ok nikako da prepozna i nastavi instalaciju.
Ovako imam probljem, downladovo sam doom 3 tri fajla ( cd1 cd2 cd3 ) sve to u .iso formatu sve radi ok dok ne moram ubacit cd2, kad ubacim taj cd i kliknem ok nikako da prepozna i nastavi instalaciju.
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ja sam ih u firmi skinuo prije cca. tjedan dana, ali rade svi OK...
Mada, moram priznat, DoomIII nije šta sam očekivao. Od one mrak pucačine u vidu DoomII nije ostalo ni "P". JEdva sam ga čekao, sjećao sam se DeatMatcheva, beasnih noći, telefonskih računa na 9600 modemima...
I ništa od svega toga
Ne znam, nije mi legao...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
da toga se ja bojim, kad mi dodje dsl mislim se skidat igre, ali sigurno ce rijetko koja da radi...... pas.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja sve sto sam downladovo doasd je radilo osmim ovog doom3... sve su to iso i cue fajlova i nista komplicirano se nema radi nego me jebe zasto nece da prepozna da sam ubacio cd2... kad ubacim cd2 i pokrenem ga sam pise ubaci cd1 i instaliraj igru
Ja čak nisam morao ni klikat na onaj OK. Kako je tražio CD2 (i CD3 kasnije), samo sam ga ubacio, i sam ga je prepoznao i nastavio instalirat. A daj vidi koji ti je label na CD2, i koje fileove imaš?
Meni je label "DOOM3_2":
\autorun.inf
\launch.exe
\launch.ini
Setup\Data\base\pak000.pk4
Setup\rsrc\Art\doom3.ico
Setup\rsrc\Bin\autorun.exe
Setup\rsrc\Bin\autorun.ini
Setup\rsrc\Bin\Bin\autorun.exe
Setup\rsrc\Bin\Bin\autorun.ini
Setup\rsrc\autorun.exe
Setup\rsrc\autorun.ini
Setup\rsrc\demo32.exe
Setup\rsrc\doom3_disk.dbd
Ovih "autorun.exe" i "autorun.ini" ima all over the place...
Kaj ne dolazi na dvd-u? Ja ga imam tako...
igre skiadm sa suprnova.org ( Bittorrent )
na doom 3 cd 2 imam ovo
Folder : Setup>data i rsrc i jos neki hrpa fajlova unutra
autorun.inf
launch.exe
launch.ini
Mislim da su mu ova tri najbitnija:
Setup\rsrc\doom3_disk.dbd
A ako ne ide nikako, mogu ti ja ispržit i poslat drugi CD...
@GOG: NA DVD-u? To je onda jedan jedini DVD, ne? To bi bilo zanimljivo imat, na DVDu sve a ne 3 CDa nosat okolo, presnimavat itd...
imam te fajlove, ne nalaze se u istom fodlderu.... jel se moze kupit na dvd-u ? ili je se samo na na dvdu i moze kupit ?Izvorno postao BlueDevil
da, mi smo ga na dvd-u dobili...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks