Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 31

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Max-Adsl pucanje veze svakih par minuta

Naime ovako izgubio sam zivce vise sa time.
    Jucer sam zatrazio vezu od 8mbita do sada mi je bila 2mbita(radi se o t-comovom dlink-u)I nakon 1-2 sata ukljucili mi 8mbita sve je bilo super nekih 2-3 sata skidao sam i svasta,i najednom pocela mi pucat konekcija svakih par minuta nemogu nista radit i ona pukne,(lampica od adsla prestaje blicat i nakon 2-3 sec pocinje blitzat i tek mogu na net kada se smiri)i onda opet pukne.Naime zvao sam t-com prolazio sve moguce metode,rucno podesavanje ip adrese,zatim u postavkama dlinka,i tako dalje.Al nije pomoglo.Zatim sam preinstalirao windowse i pazite ovo tijekom instalacije windowsa nisam izgasivo dlink i desavala se ista stvar(isto kada je i racunalo izgaseno)puknuo je dlink znaci ovako svijetli power lampica ,blinka status,svijetli aktivnost od adsla i svijetli lan to je normalno.A on meni puca na nacin tako da uvijek prestane blicat aktivnost dlinka pa mu treba dobra minuta i pol do dvje da se stabilizira,i tako svakih nekoliko minuta puca dlink.Instalacija friskih windowsa isto nije pomogla.
    Eto to mi je jedan big problem ako netko ima slicnih iskustava ili prijedlog molio bih da mi kaze objasnjenje toga.Da napomenem dlink je znao pucat i prije prijelaza na 8mbita,ali sada je poludio.Al posto je 2-3 sata radilo sve bez greske nevjerujem da mi veza ne podrzava 8mbita.(lokacija zagreb ako ti igra kakvu ulogu)Kvar je prijavljen u t-comu oni ce "kao" doci.Al me zanima vase misljenje i sve pozz i tnx

Evo sta sam jos primjetio svaki puta kada mi veza pukne otidjem na brzaka u postavke od dlinka i tamo vidim da mi se stalno mjenja ono pvc 0 pvc 1 itd i kada pukne prebaci mi na bridge mode i nakon par minuta vrati na ppoe sve sam ja to rucno pokuso sredit da mi ne mjenja izmedju tih modova ali opet isto sranje lol(Jos jedna napomena pokusao sam i restartat dlink ista stvar izgasit iz struje pa upalit ista stvar)

Super-forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    MOTOROLA Defy +
    Operater
    tele
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    traži novi modem...
    A KAJ SAD TI GLEDAS�

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rekao bih da ti tel. instalacija ne podnosi toliku brzinu...

posudi od nekog modem/ruter, pa isprobaj da li će ti se to i dalje dešavati...

ako se en bude dešavalo sa drugim modemom, onda znaš u čemu je pitanje...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    HTC Hero i SE w595
    Operater
    Ti-Mobajl i vip
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istu situaciju sam i ja imao kad sam trazio da mi povecaju sa 2 na 8 i isto tak mi je veza pucala svako malo i to mi je trajalo mozda par dana! od tad nemam nikakvih problema! Bar za sad! Mozda bude tak i tebi!Pricekaj par dana pa ces vidjet!
    nema potpisa

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iskreno se nadam da ce tako biti,ja sam stavio i novi firmware.pa je opet tako bilo pa sam izgubio zivce iskopcao ga iz struje i tek nakon 2 sata upalio pa je jucer navecer radio od 21h - ponoci kada sam iso spavat bez prekida,da bi danas ujutro kada sam se probudio ,a nisam niti komp upalio vido kako dlink puca vec imam more od toga

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Lenovo P2
    Operater
    Odmori mozak
    Bodovi
    12.629
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.629, Nivo: 26
    Bodovi: 12.629, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Meni se to isto desava s Optimom i njihovim bezicnim Tilginom... I da, vec su mi ga jednom promijenili... smanjlili propusnost i testirali paricu... a sve o.k.

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2007
    Bodovi
    21.128
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.128, Nivo: 35
    Bodovi: 21.128, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao koccolino Pregledaj post
    Meni se to isto desava s Optimom i njihovim bezicnim Tilginom... I da, vec su mi ga jednom promijenili... smanjlili propusnost i testirali paricu... a sve o.k.
    Hoćeš reći valjda da su ti povećali propusnost mreže

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    LG Optimus Me P350
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    15.464
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.464, Nivo: 30
    Bodovi: 15.464, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imala sam sličan problem.... kod mene se na kraju ispostavilo da mi veza puca zbog variranja napona. naime, ispod mene u stanu nalaze se uredi. kako je zgrada stara i strujni vodovi su u k*, a ovi majmuni ispod mene su hvala bogu čim malo zatopli popalili sve klima uređaje u zgradi, napon je pao u cijeloj zgradi i to je uzrokovalo pucanje moje internet veze...

na kraju sam investirala malo novaca i kupila si onaj produžni sa stabilizatorom i sad je sve ok.
    :::: I don't have to be good, I'm cute ::::

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    C905
    Operater
    Tele2,Simpa,Vip
    Godina
    39
    Bodovi
    5.302
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.302, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pucanje veze zna ovisiti o vise faktora....
    O broju ljudi koji su spojeni na istu centralu (ko je blize vatri bolje se grije)u tom slucaju tko je blize centrali manje mu puca veza.
    Inace T-com-ov serviser kada ti instalira modem/router posjeti stranicu t-com i skine 20 mb podataka da vidi dali brzina varira i dali se ostvaruje maximalna brzina tvog paketa.
    Cak ovisi i o starosti instalacije dakako i ako uz staru instalaciju daljina voda do centrale ti je vise od 5 KM.

To se uglavnom i meni desavalo kada mi je crko modem...morao sam uzeti router....pao mi je mrak na oci kada su mi u T-Comu rekli da modeme vise ne prodaju da sada imaju u ponudi najnovije routere.
    Kupio sam router i dao oko 500 Kn dosao doma i sve postavio...radi...odusevio sam se kada sam vidjeo kako se brzo rekonekta na internet kada pukne veza (svakih 3 minute) pa sam se pozalio T-com-u.Zvao sam besplatan broj..cekao...i cekao...naucio sam napamet onu pjesmicu koju ti daju da slusas dok si na liniji dok te ne preuzme operater...
    Kada sam dobio operatera prijavio sam smetnju i nisu me 2 dana zvali....situacija ista svakih 5-20 minuta se diskonekta i rekonekta na net.
    Zvao sam ih jos oko 7 puta sve dok nisu rekli da ce se agent pobrinuti da se jedamput na dan restarta moj modemski ulaz.
    Od tada sve je u redu...veza puca svakih 24 H (jer vise nemoze ni trajati) i uredno se rekonekta....Neke pute zna zakasljati subotom ili nedjeljom kada ima masu ekipe koja je na netu u mom djelu grada :S

Nazalost nisam imao priliko isprobati doma vecu brzinu od 2 Mbita

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 6500s,samsung B2100
    Operater
    vip,T-mobile,tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    9.427
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.427, Nivo: 23
    Bodovi: 9.427, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja imam onaj njihov usb modem,pa mi isto puca svako malo,ne znam zasto,novo je i sve..EDGE veza je..
    gidi jap!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    C905
    Operater
    Tele2,Simpa,Vip
    Godina
    39
    Bodovi
    5.302
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma modem je po meni zakon...nije bilo toliko pucanja veze kod modea...mozda 1 put mjesecno da bi veza pukla prije isteka 24 sata
    A sa routerom (neovisno kojem) je veza nestabilna za riknut :S
    Puca svako tolko i nazivcira ljude ako igraju nesto online ili pak hostaju neki manji server na svom kompu.
    Bilo bi dobro da imamo neprekidnu vezu koja traje vise od 24 h...
    Ali to su sve snovi za nas male privatne koristnike

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Z5 Compact
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.739
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.739, Nivo: 24
    Bodovi: 10.739, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam kupio bežični na akciji Euro '08 i prvih par dana je sve radilo kako treba, no od tada mi puca svako malo kada nešto downloadujem i ne mogu skinuti ni 3MB a da nepukne što kod nekih fileova znači da moram ponovno pokrenuti download i opet pukne. Ima li tko kakav prijedlog?

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Modemi imaju veze,ali malo.

Ako radi,pa u određenim djelovima dana ne radi,to je problem konekcije do centrale,odnosno,još se netko uključuje na ADSL a veoma je blizu tvojoj " parici " . Ali to je dulja priča....naime,do kuće od centrale idu dvije žice ( parica ) za SVAKOG pretplatnika. Ako su duge,one " zrače " po drugim žicama ( paricama ).da bi se to spriječilo,one se upredaju dve i dve ( četvorka )...

Ne preporučuje se dva ADSL priključka unutar " četvorke ",čak ni unutar susjednih 3 - 5 četvorki . Ali,ako se ne preporučuje,ne znači da se i ne prakticira. ide sa na teoriju manje štete,jer,ruku na srce,svi Vi ,prihvatit ćete i manju brzinu,samo da imate ADSL. I tako to krene.....dok si sam,pičiš,ali kad se raja nakupi....a tek MaXtV...

Ako si prije par mjeseci imao sve OK,neka se susjed priključio i već je pušiona.....

Kućne instalacije zaseban su problem : obični telefon radi i " s brda na brdo",ali ako uz telefonsku liniju ide energetski kabel,on ima svoje el-magnetsko djelovanje na "paricu",ruši joj kvalitetu,i naprosto,dok mama peče kolače,ti pušiš .....

Ukratko,AKO radi,budite sretni,jer za par dana,ili mjeseci,sigurno neće...
    TAKT je vještina da nekome nešto dokažete, a da od njega ne napravite neprijatelja...Howard W. Newton

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    S.E.-W800i
    Operater
    ViP
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja imam problem da mi veza na Maxadsl-u puca svakih 5 sekundi, i to u istom intervalu. Nikada do nedavno taj problem nisam imao.
    Operater koji se javio na moj upit je toliko zbunjen da nije znao o čemu pričam i stalno da mu pobliže opišem problem, pa smo onda HAHA zajedno pokušavali vidjeti koje lampice sijaju na modemu, pa se onda pokušaj spojiti, pa koji broj greške javlja... bla, bla, ..... spajam na net...provjera korisničkog imena i lozinke.... i PAF pukne veza DSL i naravno javi grešku 718. E onda je napravio prijavu za kvar, pa će doći tehničar da pogleda. Ajde dobro....
    Zaista, dodje tehničar sljedeći dan. Testirali smo vezu promjenom splitera, pa promjenom modema, uvijek isto sija lampica ADSL-a 5 sekundi i onda pukne pa trepće lampica (DSL) signalizira traženje DSL-a. Tehničar kaže najprije da to tako mora biti da je to normalno. Kažem ja: "DA, mora tako kad se upali, ali konstantno svakih 5 sekundi?" Shvatio sam da tehničar nema pojma o rješavanju problema oko toga ili mulja nešto! Na kraju kaže da je problem u modemu i promjenio je drugi modem (jedini koji NE podržava USB vezu sa PC)!!! Za vraga, nije mi radio Enternet device u računalu pa kaže da rješim to pa će onda valjati, a ako nevalja dao mi je njegov broj mobitela pa da će doći ponovno (za pohvalu od njega...hm!). Tehničar je otišao iz kuće kao da ga stotine vragova gone, a ja se sjetio da imam laptop (drugo računalo) koji podržava Enternet vezu pa sam testirao na njega. Rezultat: i dalje isti problem, što je već jasno jer i dalje DSL žimiga lampicom na modemu svakih 5 sekundi.
    Eh, sad moram zvati tog tehničara da dodje i ponovno pogleda, pretpostavljam da će donesti nove modeme, kako kaže možda je problem u njima kad tako DLS stalno puca.

Sljedeći tjedan će doći, pa ću ovdje još pisati o ovom slučaju!

Jeli možda netko pozna ovakav problem ili eventualno ima neki savjet?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Krzno Pregledaj post
    Ja imam problem da mi veza na Maxadsl-u puca svakih 5 sekundi, i to u istom intervalu. Nikada do nedavno taj problem nisam imao.
    Operater koji se javio na moj upit je toliko zbunjen da nije znao o čemu pričam i stalno da mu pobliže opišem problem, pa smo onda HAHA zajedno pokušavali vidjeti koje lampice sijaju na modemu, pa se onda pokušaj spojiti, pa koji broj greške javlja... bla, bla, ..... spajam na net...provjera korisničkog imena i lozinke.... i PAF pukne veza DSL i naravno javi grešku 718. E onda je napravio prijavu za kvar, pa će doći tehničar da pogleda. Ajde dobro....
    Zaista, dodje tehničar sljedeći dan. Testirali smo vezu promjenom splitera, pa promjenom modema, uvijek isto sija lampica ADSL-a 5 sekundi i onda pukne pa trepće lampica (DSL) signalizira traženje DSL-a. Tehničar kaže najprije da to tako mora biti da je to normalno. Kažem ja: "DA, mora tako kad se upali, ali konstantno svakih 5 sekundi?" Shvatio sam da tehničar nema pojma o rješavanju problema oko toga ili mulja nešto! Na kraju kaže da je problem u modemu i promjenio je drugi modem (jedini koji NE podržava USB vezu sa PC)!!! Za vraga, nije mi radio Enternet device u računalu pa kaže da rješim to pa će onda valjati, a ako nevalja dao mi je njegov broj mobitela pa da će doći ponovno (za pohvalu od njega...hm!). Tehničar je otišao iz kuće kao da ga stotine vragova gone, a ja se sjetio da imam laptop (drugo računalo) koji podržava Enternet vezu pa sam testirao na njega. Rezultat: i dalje isti problem, što je već jasno jer i dalje DSL žimiga lampicom na modemu svakih 5 sekundi.
    Eh, sad moram zvati tog tehničara da dodje i ponovno pogleda, pretpostavljam da će donesti nove modeme, kako kaže možda je problem u njima kad tako DLS stalno puca.

Pa koji su to biseri....
    Jel onaj iz tehničke podrške uopće probo napravit reset porta?..To je prvo i osnovno što se radi u takvim slučajevima.....
    Ja sam se borio kod susjede (dobra...) 2 sata i nikak uspostavit vezu,isto svakih 5 sec otprilike pucala veza...I onda sam pophizdio i nazvo tamo,a lik je vjerojatno u školi bio po posebnom programu,tak da sam ja njemu moro govorit šta da radi.....a ne on meni..Uglavnom,reko sam mu da mi resetira port,što je napravio po nekoliko puta i na kraju je proradilo...I radi i dan-danas..
    Zadnji uredio The Judge : 14-08-2008 u 15:51

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    S.E.-W800i
    Operater
    ViP
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

RASPLET situacije

Danas sam riješio i taj slučaj! E kako.....
    Nakon neuspješnog rezultata reseta porta, došao je na red zamjena parice (koju nisam napravio)! ALI prije negoli sam zvao tehničara i dogovorio da pokusamo zamjenom parice, uočio sam problem.
    Naime, podizanjem slušalice telefona čuo sam na 5 sekundi "puštanje vode iz vodokotlića", (čitaj duboko krčanje), pa onda normalan zvuk signala telefona, ali za to vrijeme kad sam podignuo slušalicu DSL linija je počela pucati, a vratila bi se tek nakon veći broj sati u normalno stanje sve dok se ponovno slušalica telefona ne podigne. Problem: "nekakva smetnja u instalacijama" kaže tehničar. Slažem se! Ali koja?
    Došao tehničar sljedeći dan provjeriti i pronašao je kvar. Kvar: jedan telefon je spojen na liniju prije splittera. Njegov kolega se nije uspio snaći u spajanju žica od glavne linije prema 2 telefona (2 utičnice) i splitteru. Bravo za tehničara
    Happy End

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RASPLET situacije

Danas sam riješio i taj slučaj! E kako.....
    Nakon neuspješnog rezultata reseta porta, došao je na red zamjena parice (koju nisam napravio)! ALI prije negoli sam zvao tehničara i dogovorio da pokusamo zamjenom parice, uočio sam problem.
    Naime, podizanjem slušalice telefona čuo sam na 5 sekundi "puštanje vode iz vodokotlića", (čitaj duboko krčanje), pa onda normalan zvuk signala telefona, ali za to vrijeme kad sam podignuo slušalicu DSL linija je počela pucati, a vratila bi se tek nakon veći broj sati u normalno stanje sve dok se ponovno slušalica telefona ne podigne. Problem: "nekakva smetnja u instalacijama" kaže tehničar. Slažem se! Ali koja?
    Došao tehničar sljedeći dan provjeriti i pronašao je kvar. Kvar: jedan telefon je spojen na liniju prije splittera. Njegov kolega se nije uspio snaći u spajanju žica od glavne linije prema 2 telefona (2 utičnice) i splitteru. Bravo za tehničara
    Happy End
    E tehničar je legenda.....pa to već i moja kćer zna spojit.....

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao The Judge Pregledaj post
    E tehničar je legenda.....pa to već i moja kćer zna spojit.....
    Eto ja nebi znao jer B.net RULES
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao VuKi Pregledaj post
    Eto ja nebi znao jer B.net RULES
    A dobro,netreba kritizirat nekoga,svakom se dogodi pogreška...
    Naravno da taj tehničar nije imo uvid u raspored instalacija/telefona po kući,vjerojatno je predpostavljo da se koristi samo jedan telefon,zaboravio sigurno pitat dal se možda gdje nalazi još koji telefon itd....Dešava se ljudima koji rade..naravno da se takve stvari neće dogodit nekome ko sjedi cijeli dan u birtiji i izigrava frajera,dok ga mama i tata subvencioniraju..../financiraju...
    Tako da....šalu na stranu,dešava se i to je tak...bitnmo da je problem pronađen i riješen i da se mi dalje ne "štimamo" u ovoj temi.

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    možda ti je (nekim čudom, jel...) preopterećena parica, pa ti ne može podnijeti brzinu...
    jesi možda mijenjao brzinu tada "nedavno"?

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    S.E.-W800i
    Operater
    ViP
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odg: The Judge
    Neznam dali je napravljen "reset porta", bojim se da bi me operater upitao kako se to speluje HAHA. Svakako, hvala ti na tom savjetu, sljedeći tjedan dolazi tehničar da mi donese neki novi modem koji podržava USB vezu (modem-PC), pa ću ja inzistirati da se nazove "klinika Vrapče" kako bi se pokušalo sa resetom porta.

Odg: no name
    Nevjerujem da je moguće preopterećenje parice, iz prostog razloga što živim u manjem gradiću, a susjedi mi baš i nisu toliko informatički pismeni pa ih niti nema puno sa DSL-om. Nisam mjenjao brzinu niti sam dirao po ikakvim opcijama. Jednostavno, samo odjednom i konstantno već zadnjih 5 dana svakih 5 sekundi.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odg: The Judge
    Neznam dali je napravljen "reset porta", bojim se da bi me operater upitao kako se to speluje HAHA. Svakako, hvala ti na tom savjetu, sljedeći tjedan dolazi tehničar da mi donese neki novi modem koji podržava USB vezu (modem-PC), pa ću ja inzistirati da se nazove "klinika Vrapče" kako bi se pokušalo sa resetom porta.

Nevjerujem da je moguće preopterećenje parice, iz prostog razloga što živim u manjem gradiću, a susjedi mi baš i nisu toliko informatički pismeni pa ih niti nema puno sa DSL-om. Nisam mjenjao brzinu niti sam dirao po ikakvim opcijama. Jednostavno, samo odjednom i konstantno već zadnjih 5 dana svakih 5 sekundi.
    a mislim stvarno su u neku ruku jadni..Evo baš jučer kolegica dobije DSL paket i ja joj to dođem "zmontirat".. I kao da mi netko reko;uzmi svoj spliter...Ja to sve lijepo spojim,konfiguriram i spojimo se mi na net i to sve..I završni čin,da probam kakvo je stanje telefona i Interneta u isto vrijeme..Dignem slušalicu,šušti ko najveća školjka i naravno...drop down..pukne veza,ali sam bog je dobila Thompsona (router/modem) jednog od boljih pa se u trenu rekonektira nazad... I tako pošto sam ja uzo svoj spliter,probam ga stavit i sve radi lijepo savršeno,bezprijekorno...
    I šta reć na to? Ali svima daju nekakva smeća....nije mi jasno zašto...

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [
    a gle...preopoterećenje parice ti može doći i od previše linija na istom vodu...

na tvom mjestu, ako ti tehničari ne uspiju riješiti to, tražio bi promjenu parice...

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    S.E.-W800i
    Operater
    ViP
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao no name Pregledaj post
    a gle...preopoterećenje parice ti može doći i od previše linija na istom vodu...

na tvom mjestu, ako ti tehničari ne uspiju riješiti to, tražio bi promjenu parice...
    Tnx, svakako ću imati i paricu na pameti ukoliko ne pomogne reset porta ili tehničar nešto nerješi po svome. U svakom slučaju rasplet (ili zaplet) dolazi sljedećim tjednom pa ćemo vidjeti, a i naravno ovdje ćemo pisati.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16GB, E72
    Operater
    [t]-mobile
    Bodovi
    13.359
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imam i ja problema, veza mi pukne svako malo! usko vezano je očito s ovom temom

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=57988

sutra ću da im se sjetim mamice
    a tako sam uživao sa malo većom brzinom
    T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. t-com pucanje veze
    By roverinho in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 34
    Posljednji post: 17-01-2009, 00:35
  2. Zaštita adsl veze?
    By Watcher in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 16-02-2008, 00:28
  3. T-Com pucanje veze
    By đumba in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 07-11-2007, 16:08
  4. Pucanje veze T-coma
    By zoka in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 101
    Posljednji post: 16-05-2007, 11:12
  5. Pucanje veze na ISDN-u
    By frish in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 10-09-2005, 22:22

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove