Napuni bateriju?
Crvena lampica obicno znaci da je baterija prazna.
Maloprije sam taman instalirao SE Update Service na komp i krenuo update-ati mob jer mi se u zadnje vrijeme sve češće počeo gasit sam od sebe. I tako spojim kabel i pojavi se onaj izbornik na mobu gdje trebam odabrati način rada - tranfer podataka ili modem mode. Krivo sam stisnuo transfer podataka i brzo mako kabel iz njega da se ne krene resetirati, jer to uvijek potraje.... Jasno da se ipak krenuo resetirati.
I sad je mrtav! Ne želi se upaliti niti kad bateriju malo duže držim vani. Kad stisnem Power gumb 5 puta brzo zasvijetli crvena lampica i to je to. Neće neće ni mrdnuti.... WTF?!
Jel ima koja fora da ga se opet oživi, a da ne moram na servis. Uostalom, na servis nejdem sve dok prvo podatke ne izvučem van, jer sam već imao neugodna iskustva s gubljenjem istih....
Dođe mi da ga u zid kresnem!
Ima ko kakvu ideju?
Hvala unaprijed.
Posjedujem Sony Ericsson K610i :@)
Siemens M65 - R.I.P.
Napuni bateriju?
Crvena lampica obicno znaci da je baterija prazna.
Hm, onda ne znam.
Probaj ga ocitati sa XS++.
ja imo slican slucaj..probaj od nekoga drugog stavit bateriju..bar je meni tak upalio..kupio novu bateriju i radi!
Podatke nemozes izvuci jer je telefon mrtav !
A servis mu negine!
Takav slucaj na K800i se zove red blink sindrom i resava se tako da bekap bateriju prespojis pincetum na jedno 15 sekundi !
Mda, samo da vas obavijestim - otišla mu matična. Mob je gotov i ne mrda, kako kažu dečki iz servisa. Popravak je prek soma KN tak da nema uopće govora o popravljanju. Do podataka se nikak nemre jer mob na niš ne reagira.
Eto šta se desi 5 dana nakon isteka garancije....![]()
Btw, točno negdje u ovo vrijeme prošle godine mi je crko i Siemens M65 - od istog kvara! Stvarno užas!
A niš, sad moram uzeti drugi iako bih i s ovim bio sretan sigurno još koju godinu....
Posjedujem Sony Ericsson K610i :@)
Siemens M65 - R.I.P.
MOj k610i samo zavibrira i bljesne bijeli ekran na punjac reagira, xs ga ne prepoznaje, jel moze tko pomoci???
I ja sam imao sličan slučaj sa K800 ako je ko čitao....i riješio to spajanjem na XS++....točnije i meni nije prepoznao no dobio sam odgovarajuće flash drivere sa kojim mi prepoznaje mob...
Imatic mi dao jedan program sa kojim mi mob proradio...i to sam od sebe...bio je spojen na njega jedno vrijeme i samo se upalio
Evo teme tu... http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=57489&page=2
E ima moj frend na k610 isti problem ja mislio do sad da je otišao flat kabel
EDIT: I dao on meni mob da ja to pokušam sredit reflashao FS i sve radilo (poslije stavio firmware od W660 tako da je i on postao jedan od sretnih vlasnika K601@W660).
Zadnji uredio .:TailS:. : 01-09-2008 u 20:16
EJ....probao sam po nekim uputama koje su napisane u prijašnjim temama,ali nista....gledajte:ja ubacim bateriju,pritsnem gumb za paljenje, zasvijetli mi crvena lampica, ali mobitel se ne podize....kad drzim c i ustekam mob na usb kabel na kompu mi se nista ne događa....jel problem samo u driverima ili?????
BTW nece ga ni SEtool2lite ni xs prepoznat ni kad drzim 2-5 ni kad drzim C, a KKclient ga isto nece prepoznat ni na jedan od načina!!!![]()
Jel netko zna, jel na tom telefonu radi onaj nacin sa KK clientom?
Pa meni ne radi, ali mislim da bi trebalo.
http://localhostr.com/files/3bccf9/USBFlash_driver.rar
Skini drivere i extrataj ih na desktop.
Držeći c na mobitelu priključi ga na pc (mob mora biti ugađen) iskočit će new hardware wizard i prati ove korake
Kad vam dođe Found New Hardware Wizard, samo pratite slike (nije bitno što piše SEMP USB driver, nađite gdje ste stavili drivere, postupak je isti, ovo je samo primjer):
Pa onda ovo:
Sa Top Sony foruma:
kulankendi dcu-60 cable
a.Turn off the phone, remove the battery, sim and memory card,
1.open kulankendi tick the EROM Update
2.press the Flash Phone button
3.remove then reinsurt the battery & connect the phone holding down C
4.you erom will be updated.
SVE RADIS NA VLASTITU ODGOVORNOST!
ako nejde tako ide preko test pointa
zna li netko u čemu je problem kod k610i kad kad se sam od sebe ugasi a baterija je puna...??
Treba obično reflashati softver.
Bookmarks