kaj se zivciras, ja do sada nisam ni vidio broj 54![]()
...baš kad se lijepo nadaš da će fino stizati na vrijeme u kioske,ono te iznevjeri...
...ja danas,sav sretan,žurim do kioska da kupim svoj omiljeni Mobil,jer sam već poludio...kad ono - NEMA GA...a zašto...nema odgovora...ZASAD...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kaj se zivciras, ja do sada nisam ni vidio broj 54![]()
Znam na što Eminem misli i kak se osjeća. Tak i ja pošandrcam kad se nabrusim na nešto - a toga nemaaa...
@eminem, možda kasni kod tebe, nisam siguran kako je u zgb-u, ali znam da se u ponedjeljak završavalo tiskanje, tako da mi je malo čudno da nije već na kioscima...
...evo kupio sam ga danas...sada sam SRETAN...
...zanimljiv je ovaj broj..."gog",lijepo si opisao S65...
Nisam jos kupio, pa me zanima, tko je ono na naslovnici?
...voditeljica Letećeg starta na Novoj - Nives Čanović - 22 god....
prijelom vam je mrak... mobil stvarno dobro izgleda!
ali... prvo je novinar wb stavio podnaslov "korejska sminkerica", pa je zatim novinar gog dvije stranice nakon stavio podnaslov "sminker"... to bode u oci, barem mene... dok na tekstove nemam primjedbe... lijep posao!![]()
To je bilo sarkastično ili ?Izvorno postao Eminem
@IggXy, ne moraš glumiti, svi znamo da si mene želio imati na zidu...
@vrag, tu nažalost nema pomoći, nisam pročitao wb-ov tekst, a očito ni on moj prije nego što se objavilo...
a jesu stvarno naslovnice sve bolje u zadnje vrijeme,
svaka čast.......još da ih se sve pozove na forum......
mogli bi se dopisivat sa celebritisima![]()
Možda bolje da ih pozovemo na slijedeći miting...![]()
veliki umovi slicno razmisljaju... mora da je to!
inace, sto se tice sl65... dobra recenzija, ali siemens je po meni totalno podbacio... prvenstveno zbog dimenzija moba koje nisu vise male...![]()
To i ja tvrdim..Nažalost novi SL nije jedini mob koji me je razočarao, mislim da je SE najbolje iskoristio Siemensove "gafove"...
da to sa okupljanjem uopće nije loša ideja
dogovori gog jer tvoja moć zašprehavanja nikad nije bila upitna![]()
posljednji mob koji je bio dostojan siemensa jest sx1 po meni... nakon toga su izgubili kompas... SE se odlicno snasao, ali i MOTOROLA po meni... vidim ju kod sve vise ljudi, i to ne samo v525...a i poprilicno su prosirili ponudu/spektar uredjaja!
vx00, v80, a pogotovo e398 su meni odlični telefoni...
..."gog",kak ti se onda čini SL65...a ono nije bilo sarkastično,nisam ja takav...
Al ja sam svoj tekst poslao prvi, al čuj to ti je tak uvijek, gog kad nema inspiracije jednostavno neš od mene ukrade i gotovo...Izvorno postao vrag
U stvari je problem u uredniku koji mora sve tekstove pročitati i upozoriti na eventualne gafove poput ovog, ali to nije učinio... Tko zna, možda ga nije smetalo ko tebe (ili mene)...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@gog
dobar članak za S65 za koji sam se definitivno odlučio, samo što si napravio jednu greškicu..
S desne strane u tabeli si stavio dva puta "X" za bluetooth i infrared, tako da sam se nakratko stilto da taj mobitel nema infru i blutut
Još jedan bug ;-)
Ima članak o Samsung-sgh E600 u kojem piše o korištenju IRDA-e i koji na sebi ima IRDA-u, ali u desnoj tablici piše IRDA/X...
Taj članak nije pisao gog..
Zadnji uredio ninnox : 03-10-2004 u 16:02
Bez obzira na sve, časopis je čist' OK, naravno uz redovito štivo BUG..
Nisam ja ništa zeznuo, pa ne prelamam ja časopissad sam išao provjeriti i naravno da sam sve točno napisao
![]()
Članak je napisan besprijekorno, ali u tablici postoji greška za irda-u i bluetooth, nemoj sad da ja ispadnem ludIzvorno postao gog
![]()
![]()
Bookmarks