To se i meni jedanput dogodilo. Koliko se sjecam da ga moras staviti u boot mode nekom kombinacijom tipki pa onda ti krene flash. neznam nista vise
Drug mi ima problem sa gore navedenim PDA uredjajem,juce je htio da instalira iGo program za navigaciju,i usred instalacije mu se potrosi baterija i PDA se zaglavi na boot screen-u,i sada kada se ukljuci uredjaj na ekranu pise "smart mobility"i u cosku dolje verzija OS-a.Ja sam probao da ga flesujem,ali active sync program ga ne prepoznaje i ne moze se izvrsiti flash-ovanje.Jel neko zna kako rijesiti problem?
To se i meni jedanput dogodilo. Koliko se sjecam da ga moras staviti u boot mode nekom kombinacijom tipki pa onda ti krene flash. neznam nista vise
Jesi probao prvo sa soft resetom, zatim probaj sa hard resetom. Ili ono bedasto, izvaditi bateriju i staviti nazad unutra i upalit uređaj.
A sad ovo ti prenosim sa jednog drugog foruma, nisam isprobao tako da...
Uređaj se zaglavi u bootloader modu (tri-kolor ekran):
Ako koristite sustav Windows XP ili Windows 2000, morate imati Microsoft. NET Framework instaliran na vašem računalu.
1. Disable ActiveSync : connections -- settings -- uncheck "Allow USB Connections"
2. izvadite bat i stavite je nazad unutra, prikljucite USB kabel, pover buton (usb veza je otvorena opet), priključite USB kabel,
3. Pričekajte minutu-dvije, ako dobijete poruku da uređaj ne može biti priznata ignorirati ga
4. Otvoriti mtty.exe i odaberite "USB" iz dijaloški okvir, a zatim pritisnete OK.
5. Trebali biste vidjeti bijeli ekran, pritisnite Enter i trebali biste vidjeti redak ovako: "USB>"
6. unesite "set 14 0" (ne copy i paste!!!) I pritisnite "Enter"
7. Soft reset sa stylus
8. OS-ROM-a i radio-verzija bi se trebala vratiti i OS bi trebao funkcionirati.
9. ako se ne pokrene (i dalje je zablokiran), ponovite sve korake, ali sa naredbom "set 16 0"
Bookmarks