Dobro, malo previse vina veceras opet, ali evo da pokusam napisati suvisli post.
Sa oba dva telefona sam se relativno malo druzio, ali dosta vremena sam proveo sa P990 i sa TytnII, pa je to iskustvo donekle dovoljno za nekakvu usporedbu.
P1i ima tipkovnicu uz koju je u voznji moguce birati broj i ostvariti poziv, ali nije bas pogodna za pisanje sms-ova, ali ajde recimo da je tu mali plus na strani P1.
Sto se wifi-a tice tu je (mislim) prednost na strani tytn-a, sto zbog display-a (makar mislim da 0.2" i nije neka razlika) ali znam da sam sa P990 stalno imao problema sa spajanjem na wireless. Da ne spominjem da je podrska za raznorazne programe uvjerljivo na strani PPC uređaja.
Kamera i zvuk (na zvucnicima) su vjerujem i na jednom i na drugom uređaju srednja zalost. Odnosno, ti uređaji jednostavno nisu namjenjeni kao portable walkman ili kao kamera/telefon. Vjerujem da bi sto se toga tice puno bolja opcija bila jedna N73 (ili neki noviji uređaj).
Na kraju, oba uređaja koja si naveo imaju prosjecno trajanje baterije koje uvelike ovisi o koristenju (npr. GPS trosi bateriju jako brzo, kao i wifi), ali htio sam predloziti Nokiu E61i. Smartphone je, ima najveci display, cijenom je tu negdje kao i ova dva, ogromna baterija, solidni zvucnici (makar i dalje stojim da nije za slusanje muzike), kamera tako-tako...

Odgovori uz citat
).

Bookmarks