Pozdrav,
da li mi može netko reći gdje bi mogao nabaviti punjač ( auto ili kućni ) za GPS modul koji se dobije uz P1.
Zahvaljujem.
Pozdrav.
Pozdrav,
da li mi može netko reći gdje bi mogao nabaviti punjač ( auto ili kućni ) za GPS modul koji se dobije uz P1.
Zahvaljujem.
Pozdrav.
Morao si ga dobiti uz mob.
Znam da uz modul ide i auto punjač, ali ja ga nemam iz drugog razloga a ne zato što ga nisam dobio u paketu.
Odi tamo gdje si kupio mobitel i obavjesti ih da nemaš taj punjač.
Koji gps modul si dobio?
Tails- pretpostavljam da je kupio preko oglasnika (pa zato nije dobio taj punjač)- ili ga je ukrao, tako da ništa od odlaska tamo gdje ga je kupio da mu daju punjač.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
@.:TailS:.: Pa napisao je da ga nema iz drugog razloga, a ne zato sto ga nije dobio... Pretpostavimo da ga je izgubio ili da se pokvario... (@georgy: necemo ici u ekstreme)
Uglavnom ti je najpametnije otici u neki ducan koji ga je imao u ponudi i pitati koiko kosta novi. Neznam tocno koji je prikljucak za punjac, ali moza bi neki univerzalni punjac odgovarao...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
n00b,
oduševljavaš razumnošću, za razliku od nekih... :-)
Uglavnom, mob nisam ni kupio, ni ukrao veća sam ga dobio u firmi od osobe koja ga je prije koristila i zagubila punjač.
Zato trebam savjet gdje mogu kupiti takav punjač.
Pozdrav.
Malo off-topic:
FYI, Electromagic vise ne postoji. Kupio ih M-san.
BTW ne znam koliki napon treba za taj GPS, samo napomena da ti univerzalni uglavnom nemaju 5V.
E da, upravo mi i treba punjač sa naponom od 5 V.
A da li dolazi u obzir kućni punjač sa regulacijom napona na 5 V ?
Moze, zasto ne?
Dolazi u obzir i punjenje preko USB.![]()
Bookmarks