jesi probo prebacit sa sagem-ovim programom "my pictur and sounds"
Molim za pomoć,na koji način file-ove prebaciti te koristiti i uopće pogledati sa memorije mobitela na mini-SD u istome ili direktno na njega sa računala odnosno drugog mobilnog uređaja. Koristim(odnosno pokušavam,ali ne ide! mini-SD od 512MB marke "pq1",ali razvidno mi je da u istome postoje sadržaji koje sam prethodno ubacio (jer ne dozvoljava ubacivanje,odnosno formiranje istih (pod istih nazivom)javljajući da se tako nešto već nalazi u njemu,ali ih ne mogu otvoriti obzirom da otvarajući ikonu "moj miniSD" u ikoni "Multimedija" nudi samo dvije mogućnosti,i to: 1. "Memorija" i 2."Nova mapa".
jesi probo prebacit sa sagem-ovim programom "my pictur and sounds"
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Ne znam gdje ga naći. Mob imam još od travnja 2005.g. Uz njega imam CD sa instalacijskim software-om WellPhone koji opet nije podržan od Viste kojom se služim,ali dvojim da bi mi i to pomoglo.
možeš ga nac na Planet Sagem samo što se moraš registrirat da ga možeš skinut ili nađi ga preko google-a bez obzira iz koje je godine i koji je model jer su uvidjeli da wellphone ima problema pa su odlucili sa svojim programom,vrlo je jednostavan i mislim da ce ti rjesit taj tvoj problem
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Probao. Od Planet SAGEM-a nikakove koristi. Jedino da Upgrade-am sa zadnjim raspoloživim software-om. Pat pozicija.Kabla za vezu sa računalom nemam. Moram se obraditi nekom od mob hakera i po svemu sudeći prepustiti mu da pokuša rješiti problem.
Bookmarks