...bilo bi lijepo kada bi bar napisao o kojoj se mat. ploči radi...
Kupio sam novi komp koji ima integr.graf.karticu. Od kad sam spojio drugi monitor slika je pozelenila. Probao sam sve ; od više monitora, do reinst windowsa, drivera...nist nije pomoglo...nije mi jasno da novi komp (mj.dana) ima tako jadnu graf.karticu koja crkne cim promjenis monitor...ima li tu pomoci ?
...bilo bi lijepo kada bi bar napisao o kojoj se mat. ploči radi...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Slabo si to opisao...Odi lijepo u BIOS i resetiraj sve postavke na default,i ako imas opciju primary graphics adapter,podesi na onboard (ako nije podeseno) takoder,posto je integrusa,share-aj joj malo od glavne sistemske memorije,pa ce bolje radit... Ako se problem nastavi pojavljivati,pukni najnovije drivere,pa bi trebalo stimat...
To ti je do onog priključka na grafi vjerovatno (di uštekavaš kabal za u monitor)....i ja imam problema s tim (nema crvene boje a sve ostale su u nijansama zelene)...probaj malo prodrmat dole taj prikljucak,jace ga ustekaj,i prati promjene na monitoru....
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks