kako ne postoje rupe... moras ucvrstit graficku, to je problem najvjerovatnije
E ovako, po mom skromnom mišljenju grafička (x800) mi gubi kontakt s matičnom zato jer čim se malo zagrije grafika se poremeti, pojave se neke crte, a čim ju malo popravim rukom gore dolje sve se normalizira. Šta da radim garanciju sam skinuo zato jer sam stavljao modem u komp. misleći ako skupo platiš komp. neće se ništa pokvariti. Grafička nije zašarafljena za kućište zato jer rupe uopće ne postoje ??? tako da samo visi. Molim vas POMOĆ.
kako ne postoje rupe... moras ucvrstit graficku, to je problem najvjerovatnije
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
lol, skupo platiš pa ti sve visi... ja nevjerujem... probuši bušilicom ako treba... nesmje visjeti! ako ne pomaže učvrščivanje... najvjerojatnije su oštećeni kontakti od vibracija...
Seriously?
koje imas kuciste ?
ja ima chieftec , i ima rupe ali nisu sarafi gore , ima jedan clip koji ide preko svi rupa i drzi sve kartice - mozda ne toliko cvrsto kao sarafi ali ipak cvrsto da nis ne visi .
a ovo sa slikom slikom sumnjam da imaveze sa kontaktom - prije da ti grafa prokuha .
uglavnom,nekak se mora ucvrstiti .
eee pa to ti se i meni događa ali meni grafička se ne pomiče ali restart kompa pomaže i za sada samo to bar nisam otkrio pravi način kako to riješiti po meni samo restart kompa...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
To je druga stvar. Čovjek veli ako ju trkne (fizički) da se stvar popravi, znači stvar nije vjerovatno do pregrijavanja i sl.
kuciste je neko sranje za 200kn, ona najgornja rupa di se stavlja graficka nema uopce rupu za saraf, a sve ove ostale imaju
Pa ne kužim zašto ju onda jednostavno ne učvrstiš nekako i to ti je to.
Zadnji uredio tbenosic : 18-05-2006 u 00:13
onda rupu izbusiti i uznes saraf i to ucvrstis .
riješio sam problem, stavio sam dva flomastera ispod da je drže ravno i sadradi normalno, igrao sam oblivion 3 sata i nije ništa bilo s grafikom
to je asus ploca ?
kak nema rupa ? ak nema , izbusi sam , jer ovo je rjesenje malo grubo .
ovdje se neradi o ploči nego o kučištu
jesi ti provjerio da si skinio onaj metal skroz odozada što služi za zaključavanje PCI te AGP kartica da ti bez ključa nitko ne može vaditi...
provjeri jel ti on jop uvijek stoji, ako da, skini ga, stavi kartice i onda njega na njih...
jer ja odavde vidim da tebi ni ostale kartice u kompu nisu zašarafljene
Tako je nije problem u ploči nego u kučištu.
Mij prijedlog je da odmah promjeniš kučište. I neko najjeftinije bi trebalo imati rupe za vijek.
Ovo u životu nisam vidio. Na čemu sve ljudi štede:
e vas dvojica - pa tko je i rekao da je problem u ploci ?
pa ja samo zbog izgleda i boje pitam jer asus ploca ?
![]()
Pa odkud da znam zašto si pitao koja je ploča?
izgleda da cu sam morati busiti tu rupu, oni papci u info gami mi pola sarafa nisu dali, niti su zasarafili sve sto se vidi iz prilozenog. Znao sam da sam se zajebo sto nisam sam slagao komp.
Upravo tako. Uvijek je bolje sam složiti komp nego uzeti gotovu konf.
Bookmarks