Pa piše ti na početnoj stranici (uz veliki Windows logo) da možeš koristiti windows programe.
Inače, na bilo koji linux možeš instalirati wine emulator i isto koristiti većinu windows programa (vjerojatno i ovaj već ima instaliran wine).
Ovako zanima me sto mislite o tom OS-U ,zanima me dali se na njemu da poreknuti .exe fajlovi sto se nedaju na obicnim linuxima onak normalno zanima me kako sa driverima za taj os...
ja sam ga skinuo i sada bi ga trebao instalirati a nezelim ga instalirati dok s eneuvjerim sto sam skinuo..
i evo nesto o tome http://www.linux-xp.com/
Pa piše ti na početnoj stranici (uz veliki Windows logo) da možeš koristiti windows programe.
Inače, na bilo koji linux možeš instalirati wine emulator i isto koristiti većinu windows programa (vjerojatno i ovaj već ima instaliran wine).
Sto jednostavno ne skines fedoru,debian,backtrack ili neki normalni linux,skines wine (emulator za win) i pokreces exe fileove....
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
ma imam ja fedoru power pack 2008 ali neznam di da skinem normalni VPN kao sto je u windowsima...
VPN? Nadam se da ne mislis na ovo
A sto ne pokusas dualboot?
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
da bas na to mislim ma nebi htio dualboot hocu samo jedan os
Bookmarks