Probaj u postavkama grafičke kartice naći opciju okretanja ekrana (desni klik>properties>settings>advanced...)
Odjednom mi se okrenuo cijeli desktop naopako na kompu.
Na tom kompu nema pristupa internetu niti sam kakve cd-e ubacivao u njega, jednostavno sam ga upalio i sve je bilo naopako.Nevjerujem da je ikakav virus.
Na njemu su win xp i neka integrirana graficka na plocu neznam koja.
Kako vratiti na staro???
Probaj u postavkama grafičke kartice naći opciju okretanja ekrana (desni klik>properties>settings>advanced...)
a cuj.. takvo je vrijeme. sve je naopak danas..![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Jel ima itko drugi pristup računalu.
Naime postoje oni mali programčići za zezancije po uredima za takve kojekakve podle manevre
Imam ih i ja dosta.
Ako ti je netko to podmetnuo onda ćeš ga najvjerojatnije vidjeti u task manageru.
u postavkama grafičke ti je.
meni su klinci igrajući neku igricu pritisnuli na tipkovnici windows tipku i poslije izlaska iz igrice desktop je bio zaokrenut za 90°
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Mozes rijesiti taj problem na dva nacina:
1. Okrenes ekran i namjestis invert mouse
2. Nabavis si ovaj program http://www.portrait.com/us/products/pp_overview.html i okrenes ekran za 180°
u postavkama grafičke ti je to opcija NVrotate, i tu možeš vidjet u kojem ti je načinu slika trenutno postavljena, Landscape ili Portrait.
probaj ovo: Desktop se može okrenuti naopako pritiskom na AltGr+Ctrl(desni)+Up ili Down Arrow.
Znači, istom kombinacijom ga vraćaš u normalu.
-=watch your six=-
garant je riječ o nekoj GeForce kartici?
Rijesio sam problem, nije bio softverske prirode nego je nekakav tranzistor ili sta vec na grafickoj otio pa je rotiralo sliku i nije se dalo promjeniti. Uglavnom imam garanciju i sredili su mi to...
Kad uđem u igricu Team fortress 2 okrene mi se ekran za 90° na ljevo.
Može li mi tko pomoći kako da okrenem ekran.
Puno hvala!![]()
Provjeri postavke unutar igre.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Reinstaliraj drivere od grafičke, vjerojatno se nešto zbrljalo unutar njih. Ili si možda imao prste u tome pa sad ne znaš složiti ^^![]()
Bookmarks