Pozdrav..
Imam staru preklopnu motorolu koja mi je strgana. Imam memory karticu i htio bih povući podatke sa nje. Što mogu učiniti ?
nije valjda da ni na mobitelu ni na kartici ne piše koji je ?
Daj malo više podataka!
jel po obliku kartice ne vidiš koja je?
card reader ti je riješenje. a ako je motorola, 90% je microSD.
Poštovanje, GoGs
BOk!!
Ovak imam pitanje pa ak tko može pomoć bila bih vam zahvalna jer sam se nanervirala več i previše
Danas sam izvadila SD karticu iz moba dok je radio i onda kasnije samju tjela vratit natraga al mob se samo blokao?? Kad je kartica u njemu nema šanse da mu PIN ukucam a kad je kartica vani on radi normalno hmmm??
Sad sam ostavila SD u mobu ugasenom do jutra u nadi da će se nešta promjenit može mi tko reć u čem sam pogriješila i što da uradim??
Hvala
Bok i Hvala GoGs
To ti je Motorola V360v nije neka novina al meni je taj mobač zakon imam ga godinu i pol i slike su mi odlične samo kaj ima malo memorije al došla je ta memorijska koju samjuče izvadila naravno da vidim nešt i sad ju oču vratit unutra da radi i ništa baš me je zbediraoNa kartici ti piše "Mototola MICRO SD" to je sve što znam o njoj
Prije mi je savršeno radilo sve 5 nikad greške sa njim i jučer sam izvadila tu memorijsku i sad ju oću vratit natrag jer naravo tam su mi slikei sad nemrem ništ
Ostavila sam ju u mobu preko noći u nadi da će ujutro biti nešto al oopet upalim mobač i kad trebam unjet PIN on se bloka i sam tak i ostane, a ako ga upalim bez nje šljaka nije mi jasno di sam pogriješila???
Eto sad sam ti sve napisala pa ak mi možeš pomoć bila bih ti jakooo zahvalna i glava bi me prošla
Thx![]()
hmm ma puhala samja sve i svašta al opet ništ al ajd bum opet probala fakat me nervira![]()
Mislim da nemam garanciju al sad ću provjerit tj imamju 1,5 god pa možda je i istekla hmm
Joj thx baš si super
Hvala hvala jupiiii
Ej evo ja sam to ispuhala opet i stavila karticu unutra i sad trebam unjeti PIN i unesem prvu znamenku i sve se ukoči tj nekako zablokira ???
E sad sam ju izvadila van i mob radi?? Ajme Isuse što me muči![]()
Sad lijepo upali mob bez kartice,pa nakon sto se mob upali,umetni tu memorijsku karticu. Ako ne uspije,pokusaj sa card readerom doc do kartice,i ukoliko uspijes,formatiraj ju i prije toga spasi sto se spasit da...
hardverski je problem, ni flashat joj nije htio. mob ostao u bootloaderu, nije primao niti jedan flash. probala sa 2 različita monstera, probala sa 2 različita programa. Isto. vraća ju u boot stalno.
Poslala mi je mobitel, pa ću ja pogledat što je sa njim, očito je nešto na matičnoj. Kad sredimo mobitel, ovdje napišem što je bilo pa možete zatvorit.
Poštovanje.
Imao sam isti problem sa svojom 360
Strmopi**ila je sa stola i nikako vise da primi m.karticu. Pokusao flashati preko nekoliko puta i dalje nista! Rastavio ju koliko sam se usudio i dalje nista! Kresnuo ju u zid ( ne pokusavajte to sa svojim) i dalje nista! Jedan dan ispraznila se do kraja,napunio ju i od onda opet sve 5!
Probaj ju GoGs isprazniti,mozda uspije iako ne znam kako je to moglo pomoci! Jedan od mojih jako nadobudnih frendovami je rekao da se sve umrtvilo i ponovnim punjenjem sokiralo pa.....
Malo da spamam (sory mod)
GoGs drago mi je vidjeti da si i dalje aktivan na moto-forumuima![]()
Ipak će trebati napravit flash, jer joj ni flashat neće kako se spada. nešto ne štima. Sad, imala je problem sa praznom baterijom. Ali ja ga mislim dovest u stanje blanka, tako da izvučem sve van iz njega, pa onda novi bootloader, monster... i format kartice na drugom aparatu.
Eto, još uvijek visim tu u forumu, to mi je eto... Hobi. Već par godina... Ni tebe nema... Malo se pojavi koji put.
Poštovanje![]()
Za flashanje koristi RSD Lite ili Flash Backup 3.07 ....
|\/|0T0r0La
ne pomaže ni jedan ni drugi. Tamo flashanje uopće ne pomaže. Imam još par ideja u glavi, a ako neće ići, onda će mi morat slat mobitel da vidim jel je do flash čipa i da li će ići preko testpointa. Nekako mi smrdi da ju bootloader zajebava... 08.A0 je verzija, ali nešto u checksumsima mi ne štima. vidjet ćemo.
Bookmarks