niš to ti je do kartice to se i meni dogodilo, naime kartica je ispala iz putnjae nemam pojma tako mi je frend reko.
to se dogodi kad stalno prebacuješ karticu iz moba u mob meni se dogodilo dok sam slušo pjesme i prebacivao preko blututa ali može da se dogodi ovako iznenadno sve to ovisi o kvaliteti kartice.
ljudi sad ja imam nokiu 6151 i sve što mi nedostaje na tom mobitelu je bljeskalica i pobrzavanje videa. vidim da to ova nokia 6120c ima.cjelu sam temu pročitao i vidim ima svega i svačega i neznam šta znači to simbian ili S60 ne kontam to.
dalje 15 mi je god mobitel koristim za snimanje i slikanje pretežito i za slušanje muzike kao mp3.kamera kako sam vidio u prijatelja je puno bolja od ove moje nokie(što je obrnuto u ondosu sa expres muzic naprema 6151) i bljeskalicu nisam isprobao u mraku malo sam tako šnjufao po mobitelu ali opet kažem nisam neki poslovni čovjek ne koristim internet stalno zovem malo pišem poruka.
a baterija a šta joj ja mogu ako s puni 2h i traje 2 dana meni je to super (ova se moja puni 12h a traje dva dana) ali ne mogu vjerovat da se ne može izgasit zvuk kamere ili onaj zvuk kad palim mobitel to me nervira za ubit.
mislim pošto idem u školu i trebam ili upalit ili izgasit mobitel a one na sred sata trtrtuuuuuu ili kad treba nekog uslikat a da to on ne čuje.
ako mobitel ima još kojih mana za moje potrebe osim zvukova kamere nek mi netko kaže i jel ima kakav drugi mobitel za moje potrebe a da nije ciplja da nije na rasklapnje,da je izdžljiv (puno mi mobitel puta ispedne iz džepa dok se vozim na motoru) i da ima bljeksalicu.
i još jednom šta znači taj simbian jeli to poslovni mobitel jeli to neka posebna verzija (kao npr. M u BMW-a) hvala ili me bar uputite na link o tome. hoći kupit taj mobitel ali se bojim šta se krije u tom simbianu

Odgovori uz citat

) i kreni normalno pisati
Bookmarks