Ne treba ti nikakva dodatna uplata. Tih 100 kuna ti automatski znači da dobijaš i onih 40 kuna.
To su mi rekli u poslovnici
evo ovako udilemi sam sto se tice moba iz simpa mix ponude i tih 800kn
naime simpa mix placam unaprijed godinu dana nadoplatu od 100kn mjesecno, a ovih 800kn je vezano za nadoplatu od najmanje 50kn (20x40kn)
e sad dal ovih 100kn od simpa mixa znaci da je to to i da cu dobit tih 40kn ili mora jos jedna nadoplata bit?
kontaktiro sam SZK i dobio odgovor da misli da bi trebala bit jos jedna nadoplata ali nije sigurno, pa ako netko zna jos nesto vise
Ne treba ti nikakva dodatna uplata. Tih 100 kuna ti automatski znači da dobijaš i onih 40 kuna.
To su mi rekli u poslovnici
Koji uredjaj kupujes da se isplati uzeti Simpa mix ? Jer tih 800kn se dobije dakle uz uplatu 20mjeseci po min.50kn , dakle za 800kn platis 1000kn , a u simpa mixu ces dati za 480kn 1200kn ( 12x100kn) , i za dodatnih 320kn jos min.400kn , dakle ispada te min. 1600kn , pa zar je i tolika razlika u cijeni uredjaj ?
gledo sam W595
racunica mi je ovakva
dakle ionako mjesecno koristim cca 100kn, to je simpa mix, s tim da ce mi oni to nadoplacivat mjesecno
i dobivat cu jos tih 40 kn 20mjeseci( 12 simpa mix i onda cu uplacivat po 50kn ostalih 8 tako da ce mi se ustvari skupit vjerojatno neki veci iznos nakon toga, al opet onda imam 6mj. trajanje ravuna pa cu to trosit necu kupovat vise bonove)
tako da uredaj ispadne 98kn
a meni svejedno dal njima sad dam 1200kn pa mi oni to nadoplate kroz godinu dana ili ja mjesecno kupovo bon, s tim da bi dobivo jos tih 40kn, i onda mi odgovara ako nemoram nista nadoplacivat dodatno
inace uredaj je u simpa paketu 1498kn a u simapa mixu 898
i da ovo tvoje nije bas tako da za 800 platis 1000, neg platis 1000 a imas 1800 na kraju, a i simpa paketu ne daju tih 800kn
a nekako mi se cini da ti cijeli simpa mix nije jasan, jer ti prakticki placas koda imas pretplatu godinu dana 100kn samo ju unaprijed platis, a tih 1200kn opet imas pravo potrosit 12x100kn
Zadnji uredio Dr.Zlo : 03-12-2008 u 14:43
Ne brini jasan je meni simpa mix i vise nego vecini ... Mislim da sam sve dobro izracunao :
Dakle promocija za reg.korisnike nudi 800kn , odnosno 20mjeseci po 40kn uz uvjet nadoplate svaki mjesec sa min. 50kn , dakle 20x50=1000kn , odnosno toliko se mora staviti na racun da bi dobio tih 800kn , a ta nadoplata od 800kn moze ici na neki vec postojeci simpa broj ili na novi ( na tom novom se onda dobije pocetnih 20kn ) . I ta promocija ide za odredjene uredjaje , posto dok sam pisao post nije bilo navedno o kojem uredjaju se radi - onda nisam ni mogao znati da taj w595 ne ulazi u tu promociju , pa sam zato i pitao koji uredjajPo meni taj simpa mix nema previse smisla , pogotovo sa time sto pljunes 1200kn unaprijed a onda ih dobivas svaki mjesec nazad na racun .
Moralo bi povlaciti , jer i to je nadoplata racuna![]()
Ma da, povlači.
I ne plaćaš sve odjedanput unaprijed nego svaki mjesec plaćaš s karticom, a sigurno ti je benefit da dobijaš bonus.
Osim toga uređaji su jeftiniji nego za Simpa korisnike, pa plaćaš po cijeni ko da si pretplatnik. To se sigurno isplati, ako se nećeš vezati
Bookmarks