Nije valjda da niko ne zna?
Negdje piše 2 megabajta, negdje 1.5...jel može neko iz prve ruke da mi kaže kolika mu je memorija? Uskoro trebam nabavit' taj telefon, a stari mi ima t630 koji
ionako ima ne baš dosta memorije (2 megabajta), nije valjda da su nasljedniku t610 smanjili memoriju?
Živjeli!
Nije valjda da niko ne zna?
Došao je poslije t610...jel ima neko da ima taj telefon da može da mi potvrdi ili da je vidio i da je milion posto siguran? Ovo mi je jako važno?
Izvorno postao Duckzilla
Moj ima tocno 2.2 MB.
Moze li mi netko pomoci oko sljedeceg:
Kako mogu iskljuciti T9, ovako, imam samo engleski meni, znam da na hrvatskom to ide ovako: Poruke-SMS-Napisati novu-Opcije-Tip Unosa-T9 ili Multipla.
Nikako to ne mogu pronaci na engleskom, pa moze li netko tko ima oba menija, ukljuciti engleski i malo potraziti, a ako srecom nadju onda da mi napisu na koji nacin doci do toga...
Usput ima li neki brzi nacin paljenja i gasenja T9 unosa teksta?
Puno thanks!
Jednostavno.Izvorno postao SEguy
poruke-sms-napisi novu.
i kad otvoris polje gdje pises poruku samo drzi "*" iliti zvjezdicu. i tu se iskljucuje /ukljucuje t9.
ali to se zauvijek može srediti i u meniju 'languages' pa tamo imaš podmeni 'input' ili tako nešto...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
eeee fala ljudi, stvarno fala.
Ma to meni ne bi bio problem, ali malo mi tatu to hebe u mozak, a on je u inozemstvu trenutno, pa ludi posto ne moze poslat poruke - jer je inace TEK otkrio SMS tehnologiju, pa mu je ocito napetu
Pozdrav, i jos jednom hvala!
Hvala buraz :)Izvorno postao Martyr
Bookmarks