Ovako zanima me dali postoji neki software za printanje na naljepnice mislim na one obicne kvadratne male naljepnice kao sto su oen za na knjige ali samo bijele.
hvala unaprijed!!
Ovako zanima me dali postoji neki software za printanje na naljepnice mislim na one obicne kvadratne male naljepnice kao sto su oen za na knjige ali samo bijele.
hvala unaprijed!!
cuj za printanje,potreban ti je jedino stampac aka printer. nadjes neki samoljepljivi papir (ne previse debel niti mastan), ubacis ga u printer i voila,mislim da ti nije potreban neki softver, ako sam dobro shvatio sta trazis...
nisi ti mene skuzio ja mislim na ovakve naljepnice ali samo cisto bijele kojih je na jednom papiru naljepljeno 4![]()
ili mi isprinta preko sve 4 ili mi isprinda na jednu ali fali pola toga sto sam napisao
Mislim da čak i Word ima opciju za naljpnice printat. Najteže je uskladiti pomak od ruba papira.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ma nepase jer jer su te naljepnice malog formata
nisam te definitivno skuzio,sorry...
u wordu postoji opcija za uredjivanje naljepnica i omotnica.
Nikakve margine se ne trebaju podesavati. Znam hrpu ljudi koji to rade tako manualno jer su ljeni procitat knjigu za word i vidjet sto se sve moze.
Za naljepnice postoji odabir hrpe proizvodjaca prema seriji (dimenziji) naljepnice i sve je dosta jednostavno. Ja vec 10ak godina printam naljepnice od Zwegforma i nemam problema.
Tools -> letters & Mailings -> Envelopes & Labels --> Options
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks