Ovo će možda zvučati glupo, ali ćesto se iz nicka ne može odrediti kojeg ste spola, pa zato ovo pitanje i postavljam ovu anketu da se vidi tko prevladava na ovom forumu!![]()
Ovo će možda zvučati glupo, ali ćesto se iz nicka ne može odrediti kojeg ste spola, pa zato ovo pitanje i postavljam ovu anketu da se vidi tko prevladava na ovom forumu!![]()
ne vidi se svima iz nicka, recimo piše "MALA- mali od foruma", pa sad ti misli kaj je.![]()
Još ni jedna cura nije dala glas...
eto ja sam zensko:bunny:
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
moš mislit, da si žensko onda bi rekla nešto žensko![]()
aj sljedeća anketa: kolku nogu imate?![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
otvori je onda , jedva čekam![]()
jeeeeee!imam pravo glasa prije 18-te![]()
![]()
ili nešto još goreIzvorno postao V3rt!g(o)
![]()
Seriously?
Ja sam žemsko jer ne mogu otvoriti teglu krastavaca nemam snage, pa moram imati muzjaka za to.![]()
![]()
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
a sto je tebi zensko?mislim...sto sam trebala reci? :bunny:Izvorno postao tj1
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
heheh koja tema,vidi se da sam zenai da ver za tebe,broj noge mi je 37
cak imam jedne tenisice 36 ali ej velik broj tako da ta marka tenka uvijek ima cudne brojeve
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
@Zeus: Ako si žensko, zašto si onda u svom profilu pod rubriku "zanimanje" napisala "NEZAPOSLEN" a ne "NEZAPOSLENA"?![]()
Ja sam žemsko, vidi se po broju postova.![]()
![]()
Zadnji uredio JOLIE : 24-01-2008 u 00:03
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Nek ostane onda misterija sta sam tako bi bilo najboljeIzvorno postao fantun28
![]()
Iz tvojih postova se vidi da si muško, ali šteta je što nisi bio ozbiljan u anketi jer sam stvarno htio vidjeti udio ženskih na ovome forumu...Izvorno postao zeus
pa možda čovjek misli mjenjat spol...danas sutra
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
joj kako se svaki dan nađe neka zanimljiva tema.![]()
predlažem da napravimo i sljedeću temu:
KOJA STE KRVNA GRUPA?
osim za zabavu, još bi mogla biti i korisna, ako nekome zatreba transfuzija.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Dakle više od 80% muškaraca...![]()
Bookmarks