Predložite mi neke strateške igre za PS2 poput Warcrafta, C&C-a i Age of Empires. I ako može neku stranicu gdje se mogu skinuti jer ih baš ne mogu naći. Ako nikakvu drugu, onda torrent (na PM)
Predložite mi neke strateške igre za PS2 poput Warcrafta, C&C-a i Age of Empires. I ako može neku stranicu gdje se mogu skinuti jer ih baš ne mogu naći. Ako nikakvu drugu, onda torrent (na PM)
Zadnji uredio zmajko : 02-11-2008 u 00:37
Playstation je konzola, a ti tražiš strategije za nju. Malo nelogično, ne?
Ugl, nisam ni znao da postoje strategije za PS2. Odi na gamespot -> PS2, malo prosurfaj reviewe, naći ćeš sigurno nešto što te zanima.
Pa igrao sam C&C Red Alert na PSOne pa onda vjerojatno ima nešto i za PS2.
Nisam rekao Warcraft, nego nešto slično a tada sam mislio na priču borbe.
EDIT: Sjetio sam se da sam pročitao u GamePlayu (davno, još dok su pisali o PSOne) da je Warcraft bio na ljestvici najboljih strategija za jedinicu
Zadnji uredio zmajko : 02-11-2008 u 12:12
@zmajko warcraft ne postoji za ps2 ,kada bi postojao to bi bila najveća glupost jer se RPG ne može igrati s joystick-om.
postoje ti strategijice ali su lose odradjene. sjecam se da ima nesto poput roller coaster tycoona neki luna park tak nesto, a postoje strategije no nemoj to dzaba traziti tesko je sa joystickom igrati strateske igrice
evo imas na gamespotu filtere izaberes igre za ps2 zatim u zanru strategije evo ja sam nasao neke igre LINK
Da ne otvaram novu temu, pitao bih vas jel ima igara za PC poput Dino Crisis 2?
nisam siguran sve se da provjeriti na gamespot.com
a prije sam imao neke emulatore za igranje ps igara na racunaru,samo ne znam imal takvo nesto da moze playati cdove od ps2
Nisam mislio na emulator nego neku igru koja je nalik na Dino Crisis 2, tj. da je tematika vezana uz dinosaurse a da nije tipa zološki vrt nego neka akcijska, avanturistička... Gledao sam tamo, i pronašao sam je i za PC
Evo me opet. Razgledao sam uokolo, ali nisam našao (kad ne znam ni kako se zove). Jel ima kakva igra za ps2 s kamionima poput 18 wheels of steel?
Bookmarks