Specifikacije nisu loše, ali mi je malo ružan. Dođe ko one igračke, kineske.
Zadnji uredio ravilov : 07-08-2008 u 14:24 Razlog: dodane slike
kiss the forumas
92% teenagera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis.
Specifikacije nisu loše, ali mi je malo ružan. Dođe ko one igračke, kineske.
Meni po izgledu ok, ali ostalo još jedan od mnogih.
da taj smo mob sretali vec... u glasinama je kao novi t610...
svida mi se sto je tanak samo 10mm...ali mogli su mu malo jacu kameru staviti...
----------Sony Ericsson----------
meni se vida,volim taj poslovni look,mozda ni cijena nece biti tako visoka gledavsi ove nove modele koji takoder nemaju visoke cijene
I meni su njihovi poslovnjaci uvijek dragi
ali ovaj definitivno previse podsjeca na T280 koji je ipak low end uredaj
![]()
pa ovo je u stvari losije nego t650....
kamera nema AF....
ovaj ima malo veci ekran i edge...
Pa nije loš....i sviđa mi se sto je tanak...
w610 modded totally.....
dizajnom mi se defititivno sviđapa unatoč solidnim funkcijama ipak mi je onak,zanimljiv model
Trebao bi biti zanimljiv model jer ne bi trebao biti skup. Sto se tice izgleda , mocno izgleda tako da bi trebao privuci ljude da kupe mob, a ni kamera nije toliko losa.
Zadnji uredio inspiron9400 : 08-08-2008 u 23:30 Razlog: Pogresna izjava
kiss the forumas
92% teenagera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis.
a neznam bas da nece biti skup...
kolko je znam t650 je izaso prije vise od godinu dana i jos je po trgovinama oko 2500kn cak i vise....a drzi tu cijenu kao zbog izgleda...neki fashion mobitel kao....jest da t650 ima opreme uz sebe ali ne vrijedi te pare....
A k770 ima iste specifikacije kao t650 i kosta skoro upola manje od t650 ako je istina da kosta oko 2 500 a to je previse....
w610 modded totally.....
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...m-news-564.php
Evo review mobitela.
Mislim da ovaj mob nije SE napravio da profitira nesto vele nego vise da se ljubiteljima SE-a ispuni zelja pravljenjemi nastavka t610, jer koliko ja znam t610 je bio poznat mob
Zadnji uredio inspiron9400 : 07-08-2008 u 19:07
kiss the forumas
Izgled već viđen, ali meni se sviđa.
Specifikacije su na nivou prošlpgodišnjih modela i ovo kada izađe u 4 kvartalu biti će dolnja srednja klasa.
Sve u svenu T610 je bio high end model svog vremena po specifikacijama i izgledu pa smatram da ovo nije pravovaljani nasljednik tog modela.
Po mojoj procjeni ovaj model po dolasku na naše tržište u legalnu prodaju nebi smio biti skuplji od 2000kn.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
taj mob ne bi trebao bit skuplji od 1500 kn jer je cak i K770i bolji od njega :S
For the hoven lands...
po čemu on liči na k810 ?
i ovo je nasljednik t610
Gornji dio moba izgleda "namisican". Mislio sam po opcenitom izgledu ne po detaljima. Iako me ponovo SE razocarao malim ekranom. 2 inc.Barem 2,2 inc.
![]()
kiss the forumas
Isti samo sto nema AF....Inspiron9400 je rekao da lici k810..meni ne..
w610 modded totally.....
lijep dizajnerski uradak i nista vise.nedostatak AF-a i nije mana kad se zna kome je namijenjen.
demo video....
http://www.youtube.com/watch?v=gvV7d...?max-results=3
Isti W890i, samo nije zaobljen....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
bit ce ga u 3 boje....
1. Black on Silver
2. Black on Red
3. Shining Silver
![]()
prva boja mi je odlična,i ao što netko već reče inspiration je rekao da liči na k810
u svakom slučaju ,meni se sviđa
Zgodan je....prva boja je dobra...ma sve su...![]()
![]()
w610 modded totally.....
Bookmarks