Jedino ako joj fizicki uzmes mobitel i pogledas. "Daljinske" i softverske šeme ne pale ni u kom slučaju...
![]()
kako se moze doci do ispisa poziva sa mobitela moje drage...spreman sam i nesto platiti,![]()
Jedino ako joj fizicki uzmes mobitel i pogledas. "Daljinske" i softverske šeme ne pale ni u kom slučaju...
![]()
iako je ovo stručni forum, i ne tiče me se, moram reći.. Zapitaj se koliko je to ispravno i moralno napraviti.
Plus, da potvrdim Smuchacov post... 3 solucije imaš. ako ti da mobitel u ruke, ako joj ga uzmeš sam (vrlo loš potez) i ako uvidiš njen ispis poziva od strane operatera.
Poštovanje, GoGs.
koliko dobroga toliko i losega ima sa tim mobitelima,ali to je valjda cijena slobode koju valja platiti i toboznje necije privatnosti..zakon je uvijek na strani onoga tko grijesi..nazalost..
Namjerno nisam spomenuo opciju kontaktiranja s davateljima usluga,jer oni ti to NECE napravit. To se eventualno radi od strane policije ili slicnih ustanova kojima takav ispis poziva mose koristiti,a ne vjerujem da si dotle dosao...
Neka se ova tema zatvori...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks