mislim da se ne moze blokirati samo jedan poziv...ako sam u krivu neka me isprave...
Htjela bih onemogućiti pozive sa jednog broja iz Bosne. Jednom sam čula da postoji neki kod koji to omogućuje. Ako netko zna za to, molim da mi pomogne
mislim da se ne moze blokirati samo jedan poziv...ako sam u krivu neka me isprave...
Mislim da ovisno o modelu možeš zabraniti dolazne i odlazne međunarodne pozive...
Čevap do čevapa, a gdje je ljubav...
na razini mreže se mogu zabraniti odlazni i dolazni pozivi ali to je onda generalno za sve brojeve, time se naravno i blokira i SMS.
Postoje neki telefoni (Samsungovi i nokije) koji kroz izbornik imaju filter dolaznih poziva i SMS poruka tako da ih telefon jednostavno ne doživljava. Telefon primi SMS ili dolazni poziv ali to ničime ne pokazuje. Također neki drugi telefoni ako se u taj filter stavi broj pozivatelju konstantno odbija poziv.
dobar grah daleko se čuje
A kako moja slatka N 2650 taj filter nema, postoji li neki način da se to "ugradi"? Od nekog sam čula priču o nekom kompjuterskom programu uz čiju pomoć se to može napraviti, samo što taj netko nije znao detalje.
provjeri si dali imaš pod SMS filter, ako staviš broj u taj filter to je to.
dobar grah daleko se čuje
Kupi neki symbian mob ak ga nemaš pa instaliraj program BlackList i nebudu te više zvali![]()
Nazovi mrežu na kojoj si i traži da zabrane pozivanje s tog brpja na tvoj mob..
Izvorno postao blozer
Ja misim da ti oni tu ne mogu pomoć....
![]()
To ti ovisi od moba do moba npr. kod
ovih boljih modela oni imaju zabranu
pojedinačnog zvanja broja pa tako
kaži koji model imaš pa ti neko možda
pomogne...poz....
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
Bookmarks