Nisam upoznat sa firmwareima za samsunge pa mi nije jasno kako prepoznat prema oznaci koji ima hrvatski jezik u sebi?
I ima li neko pravilo prema kojem prepoznat koji je najnovi?
ništa nego veliko hvala
ustvari još jedno pitanje prije nego nastavim....
Zašto se nekad resetira IMEI a nekad ne? Ovisi li do programa ili firmwarea ili telefona??
hvala još jednom
Zadnji uredio Smartguy : 02-02-2008 u 20:01
IMEI ti se resetira, onda ti nešta nije uredu sa EEPROM !!
Šta se tiče G600 Firmware, koji ti treba???
Ne ne nisam reka da mi se resetira..... nego zašto se nekima resetira nekima ne?
a... treba mi najnovi... recimo živcira me to što nemogu povećat slike koje nisu u mojim fotografijama.![]()
.: G600 Firmware-s :. [BIN + TFS]
G600XEGH3 -> DOWNLOAD
G600XEGJ2 -> DOWNLOAD
G600XEGL1 -> DOWNLOAD
UPUTE:
1.Instalirajte Drivere za Flash Kabel
2.ISključite mobitel
3.Priključite ga na PC preko Flash Kabel-a
4.izaberite COM Port na kojem je Mobitel priključen preko Flash kabela [Ako ne znate na kojem se portu nalazi flash kabel otvorite Device Manager->COM POrts->Prolific USB-to-Serial COM Port ˙(X COM) -X označava broj porta]
5.Pokrenite OneNAND Downloader i izaberite Firmware
-Ako je Firmware u *.bin-u stavite radio button na BIN izaberite svoj *.bin File
-Ako je Firmware u *.tfs stavite radio button na TFS i izaberite svoj *tfs file
6.Označite "Power ON After Download"
7.pritisnite "Start" Pa Download" flashiranje traje oko 30 minuta.
Zadnji uredio Alienware : 09-02-2008 u 13:05
E hvala puno!
nego mene zanima dali će nakon ovoga svega biti IMEI isti? Mob nije zaključan na nikakvu mrežu.
Imam flash cabel, kupio sam ga u fonefunshopu, ali nekima se resetira IMEI nakon flashiranja nekima ne. I nemam pojma šta je EEPROM. Nisam ništa dira ni resetira? Kako ga uopće resetirat??
Ekipa,zanima me kaj se točno dobije nadogradnjom firmware-a tih na g600?i da li je flash kabel onaj usb kabel koji sam dobio uz njega.hvala.
život je kratak...okus traje....
Zadnji uredio Alienware : 11-02-2008 u 17:05
e dal mi netko može reći dal' se firmwareom može popraviti da za SMS poruke stavim vlastiti zvuk, a ne ova 4 ponudjena koja me više iritiraju?
i ako se može, koji bi bio idealan? i da li je taj na hrvatskom?
Hvala unaprijed![]()
G600XEGL1 = Custom sms tone ali nema HR jezik.
Jedino XF ima.
Ako želiš hr jezik s resman-om prevodi svaku riječ u firmware-u (to je jedini način )
Bookmarks