Posto vidim da se otvara svakojakih tema na ovom forumu, vezano i nevezano za mobilnu industriju, rekoh ajde da i ja otvrim jednu takvu vezano za Stylus na PPC-ima.
Ovdije mozete opisati Vasa iskustva u koristenju istih. Razlog otvarsnja doticne teme je sljedeci, evo u nesto vise od godine dana koliko koristim stylus desilo mi se je da je vec dva puta puknuo, ovo mi je treci, usput i sad ga koristim za pisanje ovog teksta.Prvi mi je pao na pod i pukao i to u nepunih mjesec dana koristenja, drugi mi je evo danas puknuo, izgleda od koristenja ili nekvalitete. Sad jedino preostaje da vidim koliko ce mi treci trajati.
Nadam se i da Vi imate interesantnih prica koje zelite podijeliti. Ili jednostavno pitanje da Vam stylusi uopce pucaju ili sam ja te nesrece.
Usput za sto jos koristim stylus, a da nije za navigaciju, znam si i posvrbit leda, pomogne koliko god smjesno da zvuci, a dobro dode i za ocistit... ne nisam bas toliko nastran.

Odgovori uz citat

...to je stvarčica teška nekoliko grama, i mora biti stvarno šugav da padne s neke normalne visine. Meni je ispao najmanje 20-30 puta i nikad ništa.

Bookmarks