Dajte mi neki dobar doc to xls converter...
ali baš onak s kojim imate iskustva da nema puno grešaka
pretražio sam po guglu dosta i skinuo par programa, ali pljuga...
hvala!
Dajte mi neki dobar doc to xls converter...
ali baš onak s kojim imate iskustva da nema puno grešaka
pretražio sam po guglu dosta i skinuo par programa, ali pljuga...
hvala!
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Stari ja te baš nisam shvatio...znači dokument kojeg word formatira ti bi prebacio u Excelov format...?
A što je sa formatiranjem elemenata, mislim ne razumijem, kako bi to trebalo ispasti u excelu?
Excel ima opciju import, samo nisam siguran radi li iz doc file-a ili samo txt. Za odvajanje stupaca imaš ponuđeno dosta opcija.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
dakle sad da odgovorim
na netu postoje razni konverteri, koji ti mogu pretvoriti word u excel, meni je glavno da forma ostaje čitava, odnosno da tekst bude raspisan kako je, a ona tablice i računanja se lako riješe, međutim prezahtjevan je excel pa se samim time i isključuje mogućnost toga, nadalje vidio sam neke konvertere s kojima u wordu možeš definirati svaku riječ koja bi u onda se prenesla u excel u tablice koje bi trebala ići..no, ima dosta mana..
excel ima opciju paste special, no ona kopira to tako da jedna stranica worda u excelu ispadne kao slika, pa se onda nemre ništa mjenjati...
Čuj, ja nemam neke prezahtjevne tekstove ne znam kako formatirane u wordu, ali kada ostavim na "keep source formatting" sve mi ostane kako treba u excelu.
Dakle sve ručno odgovara.
Govorim naravno o 2007.
Tako da ne vidim potrebe za nekakvim konverterima, jer bi to microsoft trebao interno sve lijepo odraditi.
Možda na nam staviš kakav primjer datoteke da vidimo točno u čemu je problem?
ma stvar je totalno nebitna, ako postoji, postoji, ako ne ne, no radi se o nekome troškovniku od dosta stranice, što je meni za posao, pa sam zato pitao.
Bookmarks