nemoze se nikako podesit, ali mislim da ima i boljih prog od ImTOO convertera, prodji malo po forumu vidi sto ljudi kazu...
bok ljudi nisam znal kam da stavim ovo al ovo mi je nekak domaći podforum... Uglavnom imam ImTOO 3GP converter i kad konvertiram u bilo koji format zvuk mi kasni. Jel se može to negdje podesit il kaj? Mislil sam da je do codeca al nije...
nemoze se nikako podesit, ali mislim da ima i boljih prog od ImTOO convertera, prodji malo po forumu vidi sto ljudi kazu...
jel ti kasni zvuk kad prebacis na mobitel? meni kasni kad ga otvorim s QuickTime-om, a kad ga prebacim na mob uopce ne kasni...
.....cute but psycho.....
Meni zvuk ide prije slike... i na pc i na mobu.... taj problem pokušavam već duže vrijeme riješit... ImTOO mpeg koristim isto
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
I meni kasni. Rekao sam ti Symbian FAN da skines Movie Jack 4 Mobile pa ti nece kasnit.
Od tuda mozes skinut. http://www.download.com/MovieJack-Mo...ml?tag=lst-0-2
Ma na mobu mi ne kasni. Budem probal skinut ovo valjda bu radilo.
probajte naci negdje reduce frames ili tako ensto, jer bit rate slike i zvuka malo morate uskladiti
U smartmovie converteru se dogadja kad stisnesh reduce frames da dodje do kasnjenja slike za zvukom
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
1. Može encodirat samo u 3gp format (loše)Izvorno postao The Doctor
2. zvuk koristi codec za 3gp pa je kvaliteta zvuka katastrofa
3. nema mp4
jel nije mp4 (3gp)...Izvorno postao Symbian FAN
.....cute but psycho.....
skinite si xilisoft i instalirajte ga pass i user možete nać na www.andr.com ili . net nisam siguran
Nije tocno. To sve mozes namjestit ako ids u setings.Izvorno postao Symbian FAN
my bad, my bad.... sorry
Sad sam vidio i podesio...vrlo dobar programčić... i zvuk i slika su centrirani... FALA..![]()
Bookmarks