Pozz, može li mi netko objasniti kako ubaciti skinove u mob.
Probavao sam programe iz Skin upload tutorial-a ali nisam uspio.
Molim pomoć
512 MB imam
Ovako,ubaci prvo loader,potom ide linuxmod neki,ja sam na trojci jel zasad ide najbrze i najmanje bugova ima.....(ovo je na brzaka jer to nije bilo pitanje,ali je uvijet)
potom baciš mob u storage mod za konekciju,povežeš s kompom,i imaš tamo folder skinovi 1-10.
Skopiraš novi skin tamo,potom u mobu,odeš pod teme te kreacija novoe,a u opcijama na dnu odabereš taj koji su ubacio te on personalizira sve opcije.
Znam da je objašnjenje na brzaka al nisam ni ja vičan skroz i nisam pri vremenu,ostatak imaš ovdje:
Code:http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=242791
pa zašto?
ja imam nemodanu v8 i uspio sam ubaciti 10 novih skinova i rade odlicno
da, postoji i riješenje da se dodaju skinovi bez da se gubi garancija... Ali, mislim da si ti ubacio već drugi bootloader... To bi značilo da si izgubio garanciju, zar ne?
Sad mi sinulo u glavu... Ako si ubacio boot, poslušaj me i ubaci linuxmod 3. dodaj skinove koje želiš i bit ćeš oduševljen mobitelom. jer, ionako više nemaš garanciju ako si nadogradio boot. A downgrade ne ide...
Poštovanje, GoGs
znači nemam više garanciju, nisam uopce mislio na to da bi zbog
bootlodera izgubio, ko zna jel bi gledali na servisu koji je, a nemam pojma sta da sad radim, naisao sam na noviji flash od ovog sto ja imam u mobu, otključan je al piše da je branded, u opisu piše HRSIBH, a to sam našao i u svom mobu, ili da zveknem neki linuxmod, jel ti nisi isprobao linuxmod5, procitao sam da je taj trenutno najbolji
pozdrav
postoji bug u LinuxMod5 monsteru. ne može se uparit sa SE K850. uglavnom, linuxmod 3 sad koristim i savršen je.
moj savjet ti je da ubaciš njega...
evo, i tu sam stavio baš za LinuxMOD5...
http://cafe.mobil.hr/group.php?groupid=3
Poštovanje, GoGs
I ja koristim trojku i ne mislim je mjenjat uopce.....
pa zašto?
kad srede eKonsole, PEManager, zlauncher i kad se riješi java access, onda ću si ubaciti taj linuxmod. e sad, hoće ti to biti linuxmod5 final ili linuxmod6, vidjet ćemo...
ne koristim Linuxmod5 samo zato što se ne mogu povezat preko bluetootha sa K850i. tu je bug.
bok sad skidam linuxmod 3, a kak da ubacim hrvatski jezik
i koliko treba vremena da se to sve ubaci u mob
hvala, sad nadopunjavam mob, neznam hoću li stići ubaciti, od 2 radim, jel ima one touch tipke na vanjskom ekranu kad dođe poruka, sad čitam upute za rsd lite da se podsjetim i uopće nepiše jel mob upalim u bootloader ili ne
Zadnji uredio mariob1 : 15-10-2008 u 12:48
ako već nisi, pališ mobitel u bootloaderu. to je mode iz kojeg se jedino i može flashat mobitel.. hoćeš li ga ti ručno upaliti (moja preporuka) il ćeš čekat da ti ga program automatski prebaci, tvoj je izbor.
Ima interaktivne touch tipke i za poruku, gašenje i snozze alarma, multimediju (music player).
Poštovanje, GoGs
bok, javljam da sam ubacio linuxmod3 i super je, al ima jedan problem a to je sto mi slike kad ih uslikam sprema u neprepoznate datoteke, zašto ne u slike
ne znam, ali očito ti je krivo prepoznat folder za slike. jesi ubacio linuxmod za svoju od 512mb?
ako jesi, onda probaj ponovno. Ako neće, onda ne znam, jer nisam imao 512mb verziju... ili jednostavno folder "neprepoznatljive datoteke" preimenuj u "Slike".
i mislim da bi trebalo biti u redu
za 512mb verziju je, provjerio sam, i nemam poruke u glavnom meniu, samo na lijevoj strelici, jel to normalno
e hvala, ja sam mislio da je tu samo popis poziva
Bookmarks