Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 10 od 10

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Motorola V8 razr II

imam problem sa svojim V8 ... odjednom mi je " izgubio memery card a ona je integrirana ... i spijim ga na konp i on vidi 2 particije al na prvoj su neke postavke i tak to nekaj a na drugoj su sve moje stvari ... znači filmeki slikice i tak to i nju nemogu otvorit ... ni formatirat ni niš ... a kad na mobu želim vidjet memoriju kaže mi umetnite memory card ... u čemu je problem ...

hvala ....

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koji flash?

inače, ovo kad spojiš na komp i meni se dešava, pojma nemam zašto... kad ga ištekam, mob ostane u blokadi, pa moram vadit bateriju van. trenutno koristim LinuxMOD3, nisam htio stavljat verziju 4 jer ne donosi ništa ekstra važno novog.

u svakom slučaju, ti imaš malo veći problem od mene.

Prvo mi reci, koju verziju moba imaš? onog od pola gige ili od dvije gige?

Morat ćeš flashati.

I reci mi još, jel prebaciš pod povezivanje na memorijska kartica prije nego što spajaš sa kompom?

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    koji flash?

inače, ovo kad spojiš na komp i meni se dešava, pojma nemam zašto... kad ga ištekam, mob ostane u blokadi, pa moram vadit bateriju van. trenutno koristim LinuxMOD3, nisam htio stavljat verziju 4 jer ne donosi ništa ekstra važno novog.

u svakom slučaju, ti imaš malo veći problem od mene.

Prvo mi reci, koju verziju moba imaš? onog od pola gige ili od dvije gige?

Morat ćeš flashati.

I reci mi još, jel prebaciš pod povezivanje na memorijska kartica prije nego što spajaš sa kompom?
    2 gb ... kupljen u t mobile ... prebacim ga na memori card i on vidi 2 particije ... jedna je memorija telefona a druga je memory card i nje neče ...

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    probaj izvadit bateriju i ponovno stavit, upalit mobitel, pričekaj neko vrijeme i onda spoji...

nakon što spojiš, pročitat će ti obje particije, ali ih ne otvaraj dok ti ne pokaže prozor da možeš oba otvorit.

u svakom slučaju, moraš čekat. nemoj odmah iste sekunde otvarati čim spojiš mobitel. malo pričekaj, pa onda opet.

ako neće, imaš garanciju, i ako ti je mrsko ostati bez nje, nosi ga u t-mobile i reci im za problem. nek riješavaju kako god znaju.

Poštovanje, GoGs

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    probaj izvadit bateriju i ponovno stavit, upalit mobitel, pričekaj neko vrijeme i onda spoji...

nakon što spojiš, pročitat će ti obje particije, ali ih ne otvaraj dok ti ne pokaže prozor da možeš oba otvorit.

u svakom slučaju, moraš čekat. nemoj odmah iste sekunde otvarati čim spojiš mobitel. malo pričekaj, pa onda opet.

ako neće, imaš garanciju, i ako ti je mrsko ostati bez nje, nosi ga u t-mobile i reci im za problem. nek riješavaju kako god znaju.

Poštovanje, GoGs
    ma bila baterija vani ...ma nama to veze sa konpom kad ju mob ne vidi i kad oču nešto sa karticom mob mi kaže umetni karticu ... otiči ču u t mobile i reč da mi odma daju novi jer nemogu bit nez moba 3 sekunde ... nekužim nije niti jednom pao što me čudi jer sam do sad sve porazbijo koliko si mu puta u žurbi poispadali ... i odjedom nema memiske kartise .... wtf ...

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nije do padova... software je kriv i sama sinkronizacija sa kompom...

jedan linux mod mi nije pravio problema, trojka mi pravi. ajd ti u t-mobile pa vidi. ali zaboravi da će ti isti tren dati novog, nisu ludi. njih nije briga jel ti moraš biti bez mobitela ili ne. dat će ti neki zamjenski krš sigurno

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nije do padova... software je kriv i sama sinkronizacija sa kompom...

jedan linux mod mi nije pravio problema, trojka mi pravi. ajd ti u t-mobile pa vidi. ali zaboravi da će ti isti tren dati novog, nisu ludi. njih nije briga jel ti moraš biti bez mobitela ili ne. dat će ti neki zamjenski krš sigurno
    ako neda odma tražim sve ugovore koje imam potpisane na svoju firmu ... tnači 3 preplate od po 1500 kn mjesečno ...pa ako hoče tako onda ok ... meni ni problem ... ostat ču na istim brojevima i ja i moji radnici al če preprata bit vip =) ... al kaj je najgore tako če i najeverojatnije bit jer su oni preglupi ... žalosno ...

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nisu oni preglupi. ti moraš čitat ugovor prije nego što ga potpišeš. nakon 40 dana ukoliko ti mobitel ne bude popravljen, moraju ti dati isti takav novi. u tom periodu ti daju zamjenski. kakav god imaju.

a ti radi kako hoćeš. usput, t-mobile pretplata ti je n-puta bolja od vipa. samo da znaš. pogledaj pogodnosti, pogledaj koliko ljudi koristi t-mobile i pogledaj pokrivenost, unlimited, poruke... sve živo...

uglavnom, moj savjet ti je da čitaš nešto prije nego što potpisuješ...

a ako planiraš raskinuti ugovor, moraš platiti sve mjesece do isteka ugovora koji su ti ostali. dakle, ako ti je ostalo 10 mjeseci, po 1500 tarifi, tebi je to 15000 kuna... toliko te košta raskid ugovora

pa ko voli, nek izvoli

uglavnom, tako to ide... ili zamjenski na nekih tjedan dana, ili se svađaj... ali v8 kao zamjenski nećeš sigurno dobiti...

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nisu oni preglupi. ti moraš čitat ugovor prije nego što ga potpišeš. nakon 40 dana ukoliko ti mobitel ne bude popravljen, moraju ti dati isti takav novi. u tom periodu ti daju zamjenski. kakav god imaju.

a ti radi kako hoćeš. usput, t-mobile pretplata ti je n-puta bolja od vipa. samo da znaš. pogledaj pogodnosti, pogledaj koliko ljudi koristi t-mobile i pogledaj pokrivenost, unlimited, poruke... sve živo...

uglavnom, moj savjet ti je da čitaš nešto prije nego što potpisuješ...

a ako planiraš raskinuti ugovor, moraš platiti sve mjesece do isteka ugovora koji su ti ostali. dakle, ako ti je ostalo 10 mjeseci, po 1500 tarifi, tebi je to 15000 kuna... toliko te košta raskid ugovora

pa ko voli, nek izvoli

uglavnom, tako to ide... ili zamjenski na nekih tjedan dana, ili se svađaj... ali v8 kao zamjenski nećeš sigurno dobiti...

znam ja kaj se tiče ugovora sve ... nisam jednog potpisao ... al ču im se prijetit dok mi daju nešto dostojnog onome što sam uzeo ...

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo