ima li tko link za free download igrice track mania united forever ja sam ih našo puno ali svi se plačajupa
please ako netko ima ...
MODERATORI:molim vas da ne brišete ovu temu ako već postoji(ja je nisam našao)
hvala unaprijed
ima li tko link za free download igrice track mania united forever ja sam ih našo puno ali svi se plačajupa
please ako netko ima ...
MODERATORI:molim vas da ne brišete ovu temu ako već postoji(ja je nisam našao)
hvala unaprijed
Koji ti dio nije jasan ?
Mislim da ste upoznati sa činjenicom da je to ilegalno!
Ovo ujedno znači da linkovi na Rapidshare, Megaupload, Speedyshare i ostale upload servere nisu dobrodošli! Svaki program ima stranice prozivođaća i ako ga se odtamo ne može skinuti, onda nije namijenjen skidanju i isprobavanju!
Samo bi htio reći da je ta igrica inače freeware.
Inače je ima na pola enterovih cd/ dvd- a.
Evo, ovdje jedan link- ne freeware, naravno.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Lako je sve dobiti na pladnju
http://www.trackmania.com/en/index.p...=en&rub=united
Fulo si podforum, smiri sa smajlovima i treće, a najvažnije, nikad ne moli moderatore za usluge :devil:
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
i ne hrani ih iza ponoći!
Imaš free verziju "Nations Forever", u kojoj voziš online samo formule i 2 vrste staza
"United Forever", u kojoj je otvoreno sve, se plača i nemreš igrati online sa nelegalnom verzijom pošto se serijski broj igre provjerava prilikom spajanja na server.
No, besplatna verzija nudi dosta materijala, hrpa ljudi je konstantno online, bezbroj mapa, tak da nema potrebe za full verzijom....osim ak baš ne želiš voziti formulu nek nekaj drugo
Edit: baš sam se sad narajcal, idem vozit![]()
Zadnji uredio V3rt!g(o) : 16-10-2008 u 22:03
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
da bilo je nesto i na bihnetovoj gaming zoni neki download, naravno freeware www.ga.com.ba imas negdje medju downloadima...
Bookmarks